PozoviUpit

Selidbe Estonija

Selidbe Estonija

selidbe estonijaIako ne toliko popularna destinacija za život stranaca, Estonija u poslednje vreme dobija na značaju zbog veoma pristupačnih cena nekretnina, pa se sve veći broj stranaca odlučuje da investira u ovaj posao u Estoniji. Ipak, ova baltička zemlja poslednjih godina doživljava ekspanziju i to naročito u oblasti računara, informacionih tehnologija ali i brodskoj industriji, a glavni grad Talin postaje pravi privredni centar u ovom delu Evrope.

Selidbe u Estoniju se obavljaju najčešće kamionima a svim našim klijentima pružamo kompletnu podršku pri carinskoj proceduri.

Šta do sada niste sigurno znali o Estoniji?

 • Estoniju odlikuju prilično niske cene života, što podazumeva niske najamnine, niske cene prevoza i hrane.
 • Iako je dugo bila u sastavu Sovjetskog saveza, što za posledicu ima da je ruski jezik najrasprotranjeniji u Estoniji, veliki broj stanovnika govori engleski veoma dobro.
 • Javni transport u Estoniji je veoma efikasan i povoljan, tako da vam auto u ovoj zemlji neće mnogo nedostajati.
 • Ljudi koji žive u Estoniji su veoma profesionani i strogo formalni kada je posao u pitanju, tako da neće biti previše priče prilikom poslovnih razgovora.
 • Stranci koji dolaze u Estoniju moraju sebi da obezbede dobro dodatno zdravstveno osiguranje jer se standardi u ovoj oblasti jako razlikuju u odnosu na zemlje zapadne Evrope i Amerike.
 • Iako je obrazovni sistem u Estoniji veoma dobar, treba znati da se jedina međunarodna škola nalazi u glavnom gradu Talinu, što može biti problem za decu koja nastavljaju školovanje u ovakvim školama.

Sa zadovoljstvom ćemo organizovati Vašu medjunarodnu selidbu u Estoniju iz bilo kod dela sveta. Bilo da je reč o medjunarodnoj selidbi Vašeg stana ili poslovnog prostora, agencija za selidbe kompanija Beocontrol je pouzdan i profesionalan partner koji garantuje vrhunsku uslugu medjunarodne selidbe i najkraće rokove.

U zavisnosti od potreba klijenata, selidbenih stvari i rokova preseljenja, medjunarodne selidbe u Estoniju organizujemo drumskim, železničkim, avio i vodenim transportom. Svojim klijentima nudimo i uslugu zbirnog transporta, koji omogućava povoljno transportovanje manjih pošiljki.

Ukoliko nemate mnogo selidbenih stvari, Vašu pošiljku možemo isporučiti do bilo kog mesta u Estoniji u roku od sedam dana od Vašeg poziva, s obzirom na to da jednom nedeljno imamo redovne polaske za ovu baltičku zemlju.

Za svoje klijente na raspolaganju smo 00 – 24, radnim danima i vikendom, tako da Vašu međunarodnu selidbu možemo organizovati u vreme koje Vama najviše odgovara. Kompanija Beocontrol garantuje da će svaki korak selidbe u inostranstvo biti obavljen u dogovorenom roku.

Koje selidbene usluge nudimo?

U zavisnosti od potreba naših klijenata, nudimo:

 • Pakovanje i priprema nameštaja za transport;
 • Demontiranje nameštaja i zaštita odgovarajućim materijalima;
 • Utovar, prevoz i istovar na željenoj adresi;
 • Pribavljanje neophodnih dozvola i obavljanje celokupnih carinskih procedura;
 • Priprema i čišćenje stana i poslovnog prostora;
 • Skladištenje stvari koje im trenutno nisu potrebne i odnošenje na najbližu deponiju.
 • Praćenje pošiljki u realnom vremenu putem GPS-a;
 • Dodatnog osiguranja selidbenih stvari.

Kako bismo zaslužili poverenje svojih klijenata, pored kvalitetne usluge, dajemo im i pravnu garanciju da će medjunarodna selidba u Estoniju biti obavljena u skladu sa dogovorom, kao i da ćemo ih obeštetiti u slučaju oštećenja selidbenih stvari.

Pružamo uslugu transporta robe u Estoniju pod najpovoljnijim uslovima i u najkraćem roku.

 

Paste your AdWords Remarketing code here
Feedback