PozoviUpit

Selidbe Danska

Selidbe Danska

selidbe danska kopenhagenUprkos visokim troškovima života u Danskoj i Kopenhagenu, ova Evropska država predstavlja jednu od zemalja koja se nalazi u samom vrhu po broju stranih pridošlica iz drugih država Evropske Unije, ali i izvan nje. Značajne rezerve energenata, prvenstveno nafte, čine ekonomiju ove zemlje veoma stabilnom zbog čega je i postala atraktivno odredište za brojne pojedince i kompanije. Medjunarodne selidbe u Dansku, zajedno sa drugim skandinavskim zemljama, su jedne od najtraženijih usluga koje Beocontrol pruža.
 
 

Šta Dansku čini toliko atraktivnom za život?

 1. Uprkos visokim stanarinama Kopenhagen i drugi gradovi Danske i dalje su daleko konkurentniji u odnosu na stanarine u Parizu, Londonu, Berlinu ili Oslu.
 2. Danska ima visoke plate, ali i visoke poreze što je čini pravom državom blagostanja.
 3. Takođe, to je država koja ima najmanju nesrazmernost i razliku između najplaćenijih radnika i onih koji su najmanje plaćeni.
 4. Danska ima više od 400 ostrva, a skoro 70% ljudi živi upravo tamo.

Sa željom da ovu obećanu zemlju učinimo je što bližom našim klijentima, kompanija Beocontrol je organizovala redovne polaske za Dansku jednom nedeljno, ali nudi i kompletne usluge medjunarodne selidbe po sistemu ‘’ključ u ruke’’.

Šta podrazumeva kompletna medjunarodna selidba do Danske i iz nje?

Ukoliko se odlučite za našu uslugu medjunarodne selidbe po sistemu “ključ u ruke” kompanija Beocontrol ceo postupak međunarodne selidbe obaviće umesto Vas profesionalno i efikasno.

 • Naš tim će Vaš novi dom ili poslovni prostor očistiti i pripremiti za Vaše useljenje, tim pakera će profesionalno demontirati Vaš nameštaj, zaštititi ga i pripremiti za transport.
 • Na novoj adresi Vaše stvari će biti istovarene i raspoređene prema skicama koje smo izradili sa Vama.
 • Za svoje klijente mi pribavljamo sve neophodne dozvole koje podrazumeva međunarodni transport i obavljamo kompletnu carinsku procedure
 • Obezbeđujemo praćenje pošiljki putem GPS sistema koji omogućava našim klijentima da u svakom trenutku prate status pošiljki putem Interneta u realnom vremenu.
 • Nudimo Vam i mogućnost skladištenja stvari, kao i da umesto Vas višak Vaših stvari odnesemo na najbližu deponiju ili poklonimo nekome koga će usrećiti.

Pored međunarodnih selidbe poslovnih prostora i pokućstva, kompanija Beocontrol nudi i uslugu medjunarodne selidbe u Dansku za:

 • Kućne ljubimce
 • Antikvitete i umetnička dela
 • Specijalne terete, poput klavira, sefova, bankomata, proizvodnih postrojenja
 • Starija i teško pokreta lica
 • Prevoz posmrtnih ostataka

U slučaju da imate potrebu za transportom robe u Dansku, obratite nam se i naši operateri iz sektora logistike će Vam, u najkraćem roku sataviti najpovoljniju ponudu na tržištu.
 

Paste your AdWords Remarketing code here
Feedback