PozoviUpit

Selidbe Bugarska

Selidbe Bugarska

selidbe-bugarska-sofijaIako tek u fazi razvoja, Bugarska je poslednjih godina interesantna brojnim strancima, a razlozi za to su mnogobrojni. Čak ni visoka korupcija, niti loša infrastruktura nisu prepreka za strance koji se sve češće sele u Bugarsku kupujući veoma povoljno nekretnine, za uživanje u prelepoj prirodi u unutrašnjosti Bugarske, ali i na samim obalama Crnog mora.

Zbog čestih tura koje Beocontrol vozi ka Bugarskoj, u poziji smo da našim klijentima organizujemo medjunarodne selidbe u Bugarskoj u najkraćem mogućem roku.

Sakupite sve informacije pre medjunarodne selidbe u Bugarsku

  • Najperspektivnije industrije u Bugarskoj za razvoj sopstvenog biznisa jeste nafta, IT industrija, građevinarstvo i verovali ili ne, prevođenje.
  • Strancima koji se sele u Bugarsku veoma velike probleme pravi ćirilično pismo i bugarski jezik jer veoma mali procenat domaćeg stanovništva govori engleski jezik, pa je osnovno poznavanje bugarskog jezika neophodno.
  • Zdravstveno osiguranje obavezno je za dobijanje bugarske boravišne dozvole. Bugarska važi za zemlju sa kvalitetnom zdravstvenom zaštitom, iako oprema u bolnicama nije kao u zemljama Zapadne Evrope. Veliki broj privatnih bolnica takođe nudi lečenje po prihvatljivim cenama.
  • Transport unutar Bugarske je ograničen na autobuse i vozove, a za međunarodnu selidbu najpreporučljivije sredstvo transporta su kamioni i kombi vozila.

Bilo da selite poslovni ili stambeni prostor u Bugarsku, kompanija Beocontrol madjunarodne selidbe organizuje po dva principa: selidbu po principu „od vrata do vrata“ – u ovom slučaju sami pakujete i pripremate svoj nameštaj za transport, dok će tim kompanije Beocontrol Vaše stvari utovariti, prevesti i istovariti na željenoj adresi u najkraćem mogućem roku; selidba po principu „ključ u ruke“ – Beocontrol će ceo postupak međunarodne selidbe obaviće umesto Vas profesionalno i efikasno. Naš tim će Vaš novi dom ili poslovni prostor očistiti i pripremiti za Vaše useljenje, tim pakera će profesionalno demontirati Vaš nameštaj, zaštititi ga i pripremiti za transport. Na novoj adresi Vaše stvari će biti istovarene i raspoređene prema skicama koje smo izradili sa Vama.

Vaše stvari tokom medjunarodne selidbe u Bugarsku sa kompanijom Beocontrol biće osigurane, a mi svojim klijentima prilikom potpisivanja ugovora dajemo i garanciju da će međunarodna selidba biti obavljena u skladu sa dogovor, kao i da ćemo klijentu nadoknaditi štetu u slučaju oštećenja selidbenih stvari.

Pored međunarodne selidbe poslovnih prostora i pokućstva, kompanija Beocontrol realizuje i medjunarodne selidbe kućnih ljubimaca, antikviteta i umetničkih dela, specijalnih tereta, poput klavira, sefova, bankomata, proizvodnih postrojenja, automobila, ali i vaših kućnih ljubimaca, ali i kompletne medjunarodne selidbe starijih lica i lica sa invaliditetom.

Naši kamiono skoro svakodnevno voze za Bugarsku tako da našim klijentima možemo da ponudimo najpovoljnije cene transporta robe u Bugarsku.
 

Paste your AdWords Remarketing code here
Feedback