PozoviUpit

Selidbe Belgija

Selidbe Belgija

belgija brisel selidbeBrisel i Belgija kao administrativno jezgro Evropske unije, imaju veliki obim dolazaka i odlazaka stranih diplomata koji usled službenih dužnosti sa svojim porodicama menjaju mesto prebivališta na određeno vreme. Strane diplomate imaju već unapred projektovane i pokrivene troškove života u Briselu, ali i troškove medjunarodne selidbe koje pored selidbe ličnih stvari uključuju i medjunarodnu selidbu kućnih ljubimaca, biljaka, antikviteta i vrednog nakita, ali i svog automobila.

Usled višegodišnje saradnje sa brojnim ambasadama, medjunarodne selidbe u Belgiju, a posebno medjunarodne selidbe u Brisel su jedna od najčešćih usluga koje smo pružali. Zato je naša kompanija pored redovnih ponuda medjunarodnih selidbi stambenog i poslovnog prostora osmislila i poseban vid diplomatskih selidbi, veoma povoljno i sa najkraćim rokovima. Za svoje klijente na raspolaganju smo 00 – 24, radnim danima i vikendom i svaki korak medjunarodne selidbe obavljamo u vreme koje Vama najviše odgovara.

S obzirom na to da međunarodne selidbe ne podrazumevaju samo prevoz stvari, već i pronalaženje novog doma, rešavanje pitanja radnih i boravišnih dozvola i pronalaženje obdaništa i škola za decu, većina onih koji su prošli kroz taj proces preporučiće Vam da sebi olakšate situaciju i odlučite se za medjunarodnu selidbu po sistemi ‘’ključ u ruke’.

Naš tim će, nakon procene Vaših selidbenih stvari i zadatih rokova, pronaći najpovoljniji način da realizuje selidbu u inostranstvo, a Vama omogućiti da sve svoje stvari ponesete sa sobom i vrlo brzo nastavite sa svojim redovnim dnevnim aktivnostima u Briselu ili nekom drugom gradu Belgije.

Naravno, i u bilo kom drugom slučaju međunarodne selidbe u Belgiju, stojimo vam na raspolaganju za sve vaše potrebe:

  • Montažu i demontažu nameštaja
  • Utovar i istovar stvari
  • Rešavanje kompletne carinske dokumentacije
  • Privremeno skladištenje selidbenih stvari

Uz medjunarodne selidbe, obavljamo i transport robe u Belgiju po najpovoljnijim cenama specijalizovanim vozilima.
 

Paste your AdWords Remarketing code here
Feedback