PozoviUpit

Selidbe Albanija

tirana albanija selidbeUprkos velikim problemima koje ima sa korupcijom i nezaposlenošću, tržišna reforma koja je u Albaniji sprovedena pre nekoliko godina i ogromna ulaganja u infrastrukturu dala su pozitivne rezultate na polju ekonomskog razvoja zbog čega sve više stranaca bira upravo Tiranu za mesto stanovanja i za početak svog novog biznisa. Sve više popularni su i gradovi na obali Jonskog mora.
Kada je reč o medjunarodnoj selidbi u Albaniju, napovoljniji i najčešći vid je selidba kamionom. Međutim, komplikovane procedure za dobijanje dozvola za uvoz i izvoz robe u Albaniju vrlo često znaju da zakomplikuju međunarodnu selidbu u Albaniju i iz nje, zbog čega je preporučljivo angažovati pomoć profesionalaca koji već imaju iskustva sa selidbom u inostranstvo na ovim prostorima.

Šta podrazumeva naša usluga medjunarodne selidbe Albanija?

Nakon što neko od naših agenata proceni količinu, vrstu robe i dužinu trase, u roku od tri sata klijent dobija ponudu i predlog najpovoljnije vrste medjunarodne selidbe.

Bez obzira na to da li zaštitu i bezbednost pošiljke vrši tim pakera ili klijent sam priprema selidbu, kompanija Beocontrol obezbeđuje svu prateću dokumentaciju potrebnu za međunarodni transport i carinsku proceduru.

Klijentu je omogućeno da sve vreme tokom međunarodne selidbe prati transport putem GPS –a. Za stvari koje neće biti transportovane do i od Albanije, Beocontrol obezbeđuje skladištenje robe.

Osim klasičnih međunarodnih selidbi stambenog i poslovnog prostora organizujemo:

  • medjunarodni prevoz pokojnika i posmrtnih ostataka,
  • medjunarodne selidbe specijalnog odnosno vangabaritnog tereta (umetnička dela, antikviteti, sve vrste klavira i drugih muzičkih instrumenata, fotokopir aparati, sefovi, bankomati, kase, agregati, telefonske centrale, veliki frižideri, zamrzivači, automobili, kotlovi, betonske i metalne konstrukcije, silosi, građevinske i pogonske mašine, oružje),
  • medjunarodne selidbe automobila i drugih vozila,
  • medjunarodne selidbe kućnih ljubimaca,
  • medjunarodne selidbe starijih i teško pokretnih lica.

 

Paste your AdWords Remarketing code here
Feedback