PozoviUpit

Selidbe Kina

Selidbe Kina

selidbe kinaSa porastom troškova života širom sveta, Kina postaje obećana zemlja za Evropljane zbog uslova života koji nudi i brojnih poslovnih prilika. Drugačija kultura i mentalitet su takođe neki od razloga koje naši klijenti navode kada dolaze da nam se obrate za usluge međunarodnih selidbi u Guangzhou, Šangaj, Peking, Hongkong, Najning, Tianjin ili neki drugi grad u Kini, koje Beocontrol organizuje više od deset godina.

 

Šta treba znati pre medjunarodne selidbe u Kinu?

Da biste živeli u Kini neophodno je da posedujete tzv. ‘’hukou’’ – dozvolu za prebivanje – dozvoljava strancu da boravi i radi na određeno vreme, na određenoj teritoriji, i obično važi godinu dana.

Da biste je dobili neophodno je da posedujete:

 • neki vid garantnog pisma,
 • ugovor o radu sa poslodavcem,
 • original potvrde o zdravstvenom stanju
 • original potvrde o profesionalnoj kvalifikaciji zajedno sa kopijom
 • i 8 fotografija za pasoš

Medjunarodna selidba u Kinu zahteva da posebnu pažnju obratite na osiguranje, s obzirom na to da se zdravstveni sistem razlikuje u zavisnosti od toga da li se selite u veći grad ili manje ruralno mesto.

Otvaranje računa u banci je prilično jednostavan i lak posao u Kini. Za otvaranje osnovnog računa vam ne treba ništa drugo sem pasoša. U banci neće zahtevati čak ni adresu stalnog prebivališta. Jedino o čemu treba voditi računa jeste da ime i prezime bude tačno ispisano.


Da biste smanjili troškove međunarodne selidbe u Kinu obratite se agenciji Beocontrol.


Da bi smo smanjili vaše troškove, medjunarodne selidbe do Kine vršimo uglavnom kontejnerskim transportom, a prevoz Vaših stvari na ovaj način može trajati najduže nekoliko dana. U zavisnosti od toga da li je reč o međunarodnoj selidbi nameštaja, lomljivog materijala, ili pak selidbe životinja u inostranstvo, mi ćemo vam predložiti adekvatan prevoz i obezbediti sve neophodne dozvole.

Odlučite se za selidbu po sistemu ‘’ključ u ruke’’

U ovom slučaju Beocontrol obavlja ceo postupak medjunarodne selidbe.

Šta podrazumeva međunarodna selidba po sistemu ’’ključ u ruke’’?
 • Pakovanje i zaštita – ukoliko se odlučite za ovaj vid međunarodne selidbe tim pakera će profesionalno demontirati Vaš nameštaj, zaštititi ga i pripremiti za transport, a Vaše stvari i pokućstvo zapakovati u zapečaćene kutije koje su jasno obeležene nalepnicama na kojima je popisan sadržaj kutije.
 • Pribavljanje dozvola i carinske dokumentacije – stručnjaci firme Beocontrol će za Vas izvaditi sve neophodne dozvole za selidbe kućnih ljubimaca, izvoz knjiga, umetničkih slika i stilskog nameštaja, ako i sve carinske procedure koje prate međunarodne selidbe.
 • Prevoz stvari adekvatnim vozilima – Transport stvari obavićemo u dogovoru sa Vama željenim transportnim sredstvom drumskim, železničkim, vodenim ili avio transportom.
 • Osiguranje stvari i praćenje transporta – Vaše stvari u transportu biće osigurane kod renomiranih osiguravajućih kuća sa kojima naša kompanija ima ugovore, a njihov prevoz moći ćete u svakom trenutku da pratite preko interneta putem GPS-a.
 • Demontaža i raspakivanje stvari – Na novoj adresi Vaše stvari će biti istovarene i raspoređene prema unapred preciziranom planu, a ceo proces međunarodne selidbe firma Beocontrol obaviće uz konstantno savetovanje sa Vama.
 • Skladištenje viška nameštaja – nameštaja kog ne želite da se odreknete, možete čuvati u nekom od naših savremeno opremljenih skladišta. Vaše stvari ili umetnička dela biće bezbedne i zapakovane i skladištene tako da na njima neće biti nikakvih tragova vremena ni ukoliko ih ponovo uzmete za nekoliko godina.

Ukoliko ste veći deo medjunarodne selidbe organizovali sami, a nemate adekvatan prevoz ili vam je potrebna pomoć oko utovara stvari, naša agencija će vam takođe priskočiti u pomoć. Za sve ono što ne možete sami tu smo mi.

 

Više od 1000 agenata u više od 37 zemalja svim našim klijentima su na usluzi 24/7 i spremni su da pruže najbolje moguće selidbene usluge.

[messagebox type=”info” ]Takođe,pored usluge međunarodne selidbe, svim našim klijentima smo u poziciji da ponudimo najpovoljniji transport komercijalne robe u Kinu. Za više informacija, molimo Vas pošaljite upit na info@beocontrol.com .

Za sve dodatne informacije, pozovite centralu Beograd +381 66/114 007 ili posaljite upit:

Kompanija Beocontrol će ceo postupak međunarodne selidbe profesionalno i efikasno sprovesti umesto Vas.Za inostrane klijente,molimo Vas, posetite nas medjunarodni sajt za selidbe – Mooving Serbia. ili pogledajte nase ostale usluge klikom na selidbe-beocontrol.rs/usluge.