Selidbe Azija

azija selidbeBez obzira na činjenicu da je Azija najnaseljeniji kontinent na svetu, ekonomski i tehnološki razvoj Kine i okolnih azijskih zemalja privlači veliki broj firmi i pojedinaca da nastave svoje usavršavanje u Aziji i rašire posao upravo na ovom kontinentu. To utiče i na dnevni broj migracija kako pojedinaca tako i celih poslovnih sistema, pa su sve češći zahtevi za uslugom poslovne, stambene i diplomatske medjunarodne selidbe u Aziju.

 

Koje su najpopularnije destinacije za život u Aziji?

Najčešće birane destinacije za medjunarodnu selidbu se nalaze u južnoj Aziji, a među najpopularnijima se nalaze Malezija, Kambodža i Tajland sa Bankokom kao popularnom destinacijom. Razlozi za to su uglavnom dobra klima, nasmejano i gostoljubivo stanovništvo i više nego pristupačne cene i niski troškovi života u nekim zemljama. Studenti i poslovni ljudi najčešće se i dalje se sele u Peking i Hongkong, jer ova dva grada i dalje nude najviše šansi i najbolje uslove za akademsko usavršavanje i poslovno napredovanje.

Čini se da je jedina prepreka za selidbu ostala daljina i pribavljanje dozvola ta rad i život u Aziji. Međutim ni ovo više ne mora da bude problem jer je kompanija Beocontrol zahvaljujući svom dugogodišnje iskustvo u organizovanju selidbi omogućilo svojim klijentima vrhunski kvalitet prostora po više nego pristupačnim cenama za sve vrste medjunarodnih selidbi iz Evrope, Amerike i drugih delova sveta do bilo kog grada u Aziji.

Bez obzira da li je reč o medjunarodnoj selidbi poslovnog prostora ili Vašeg doma svojim klijentima u mogućnosti smo da ponudimo dve vrste usluga.


Za sve dodatne informacije, pozovite centralu Beograd +381 69 114 00 00 ili posaljite upit na: info@beocontrol.com

Kompanija Beocontrol će ceo postupak međunarodne selidbe profesionalno i efikasno sprovesti umesto Vas.Za inostrane klijente,molimo Vas, posetite nas medjunarodni sajt za selidbe – Mooving Serbia. ili pogledajte nase ostale usluge klikom na selidbe-beocontrol.rs/usluge.