PozoviUpit

Selidbe Japan

Selidbe Japan

selidbe japanAko niste sigurni kako da se sami ili sa svojom porodicom preselite na tako daleku destinaciju kao što je Japan, a da se ne odvojite od stvari koje su Vam potrebne i bliske, agencija za selidbe Beocontrol vam može pomoći da medjunarodna selidba u Japan prođe što lakše i jednostavnije.

U Japanu se najveći broj stanova izdaje neopremljen, tako da bez obzira da li ćete se opredeliti za medjunarodnu selidbu od vrata do vrata ili selidbu ključ u ruke, na raspolaganju će Vam se naći naš stručni tim koji će sa najvećom pažnjom upakovati sve što želite da ponesete sa sobom. Možemo i preuzeti stvari koje ćete sami pripremiti sa odgovarajuće adrese, organizovati adekvatnu vrstu prevoza i pobrinuti se za obimnu carinsku dokumentaciju. Nameštaj koji ne želite da ponesete sa sobom, možete nam poveriti na čuvanje u nekom od naših skladišta. O višku stvari takođe ne morate brinuti, pobrinućemo se da ga odnesemo onima kojima je potreban ili na najbližu deponiju.


Kompanija Beocontrol profesionalno i efikasno organizuje  selidbe u Japan iz Beograda i  medjunarodne selidbe širom sveta, inostranstvu, iz bilo kog mesta i ka bilo kojoj destinaciji.

Beocontrol će Vam izaći u susret sa brojnim pratećim uslugama u okviru međunarodnih selidbi. Organizacija međunarodnih selidbi poslovnih prostora zahteva dobru koordinaciju, kada je u pitanju selidba u inostranstvo celih poslovnih sistema koje obavljamo u najkraćem mogućem roku, vodeći računa da našim klijentima ne remetimo redovne poslovne aktivnosti. Obezbedićemo prateću dokumentaciju neophodnu za međunarodni transport i složene carinske procedure. Na raspolaganju su Vam i naša skladišta opremljena najsavremenijom opremom u kojima ćemo čuvati Vašu arhivu i poslovnu dokumentaciju.

Bogato dvanestogodišnje iskustvo, uigran i profesionalan tim naših agenata, brojne reference, kao i preporuke dosadašnjih klijenta, najveća su nam satisfakcija i motivacija da smo na dobrom putu. Čekamo Vas!

 


[messagebox type=”info” ]Takođe,pored usluge međunarodne selidbe, svim našim klijentima smo u poziciji da ponudimo najpovoljniji transport komercijalne robe u Japan. Za više informacija, molimo Vas pošaljite upit na info@beocontrol.com .


Za sve dodatne informacije, pozovite centralu Beograd +381 66/114 007 ili posaljite upit:

Kompanija Beocontrol će ceo postupak međunarodne selidbe profesionalno i efikasno sprovesti umesto Vas.Za inostrane klijente,molimo Vas, posetite nas medjunarodni sajt za selidbe – Mooving Serbia. ili pogledajte nase ostale usluge klikom na selidbe-beocontrol.rs/usluge.