PozoviUpit

Selidbe Indija

Selidbe Indija

selidbe indijaStojimo Vam na raspolaganju za sve vrste selidbi u Indiju i druge zemlje Azije koje se tiču stambenog ili poslovnog prostora, nudimo Vam široku paletu usluga od profesionalnog pakovanja pokućstva i kancelarijskog materijala, preuzimanja nameštaja sa adrese utovara, do kompletne pripreme izvoznih dokumenata i organizovanja carinskih formalnosti. U našoj agenciji možete dobiti plan medjunarodne selidbe skrojen po Vašim potrebama, kao i cenu prilagođenu izdvojenom budžetu.

Specijalizovali smo se za selidbe u inostranstvo bez obzira na obim posla ili udaljenost destinacije. Medjunarodne selidbe u Delhi, Kalkutu, Mumbaj ili bilo koji drugi grad u Indiji obavićemo u najkraćem mogućem roku uz punu podršku oko carinske procedure.

Indija – osnovne informacije

Indija je jedna od retkih zemalja u kojima je socijalana i religijska struktura ostala gotovo netaknuta, uprkos burnoj istoriji ispunjenoj invazijama, političkim prevratima i religijskim progonima. Pored oskudice u kojoj živi preko 50 procenata stanovništva, Indija se danas deklariše kao zemlja modernog biznisa i visoke tehnologije i predstavlja jednu od najbrže rastućih svetskih ekonomija.

Pre nego što donesete odluku da se preselite u drugu po broju stanovnika zemlju na svetu, obratite pažnju na preporuke svetske organizacije kada je u pitanju vakcinacija protiv infektivnih bolesti. Iako ne postoji ograničenje unošenja količine novca koju nosite sa sobom, svakako prijavite unos većih vrednosti putem adekvantog formulara (Currency Declaration Form). U roku od 14 dana po dolasku u Indiju registrujte se u kancelarijama Foreigners Regional Registration Office (FRRO) u Nju Delhiju, Мumbaju i Каlkuti ili u policiji (Superintendent of Police). Obratite pažnju na mere bezbednosti, ukoliko putujete u Džamu ili Kašmir, za šta će Vam biti neophodna posebna dozvola koju izdaje MIP Indije.

Kada se smestite u Mumbaj, Delhi ili Džajpur izbegavajte da kupujete hranu od uličnih prodavaca i koristite isključivo flaširanu vodu. Putna infrastruktura uključujući drumski i železnički saobraćaj još uvek je nerazvijena, te su kašnjenja česta pojava. Vodite računa da se drumski saobraćaj odvija levom stranom, kao i da se upravljanje vozilima po mnogo čemu razlikuje od evropskih zemalja. Da biste se uključili u saobraćaj morate posedovati međunarodnu vozačku dozvolu.

Unošenje vatrenog oružja najstrože je zabranjeno. Transport kućnih ljubimaca je dozvoljen uz posedovanje odgovarajućeg veterinarskog sertifikata prevedenog na engleski jezik. Pored mogućnosti da nam prepustite celu brigu oko dokumentacije i carinskih formalnosti, Beocontrol Vam ovom prilikom nudi i specijalne transportere izrađene po najvišim standardima, garantujući potpunu udobnost i bezbednost Vašim ljubimcima.

Na osnovu dosadašnje prakse nudimo Vam vrhunski nivo usluge kada je u pitanju međunarodna medjunarodna selidba antikvarnog nameštaja i drugih vrednih umetničkih dela. Raspolažemo najsavremenijom opremom i pokrivamo sve segmente od pakovanja i utovara do obavljanja carinskih procedura.

[messagebox type=”info” ] Pored međunarodnih selidbi u Indiju, naša kompanija je u mogućnosti da vam ponudi transport robe u Indiju svim vrstama saobraćaja uz kompletnu podršku, osiguranje i garanciju. Pozovite nekog od naših agenata na 011 210 60 00 ili pošaljite upit na transport@beocontrol.com


Za sve dodatne informacije, pozovite centralu Beograd +381 66/114 007 ili posaljite upit na: info@beocontrol.com

Kompanija Beocontrol će ceo postupak međunarodne selidbe profesionalno i efikasno sprovesti umesto Vas.Za inostrane klijente,molimo Vas, posetite nas medjunarodni sajt za selidbe – Mooving Serbia. ili pogledajte nase ostale usluge klikom na selidbe-beocontrol.rs/usluge.