PozoviUpit

Medjunarodne selidbe Džordžija

Medjunarodne selidbe Džordžija

Najveća Američka država, istočno od rijeke Misisipi, je zvanično nastala 1732 godine. Ona je najmlađa od prvobitnih 13 kolonija. Njen reljef je predstavljen brojnim kontrastima. Država se proteže od Apalača na sjeveru, do pješčanih plaža na Atlantiku, pa sve do močvara, koje dijeli sa Floridom, na jugoistoku. Rijeke Savana i Čatahuči predstavljaju prirodne granice sa Južnom Karolinom i Alabamom.

Medjunarodne selidbe

Površina države iznosi oko 160,000 kilometara kvadratnih i ima više od 9 miliona stanovnika. Veći dio 19-tog vijeka Džordžija je bila “kraljevstvo lana” juga ali se već od 70-tih godina počinje preorjentisavati na industriju pilića i druge poljoprivredne produkte. Iako je industrija mnogo važnija po svom ekonomskom doprinosu, još uvijek je zemljoradnja jedna od vodećih.

Poznata pjesma Rej Čarlsa: “Georgia on my mind”, Džordžija u mojim mislima, još uvijek može opisati čežnju za ljepotom ove zemlje. Nije zato čudo što je zovu još i “Država breskvi” (peaches). Njen moto je: Znanje, pravda i umjerenost.

 


Za sve dodatne informacije, pozovite +381 66/114 007 ili posaljite upit na: info@beocontrol.com

Kompanija Beocontrol će ceo postupak međunarodne selidbe profesionalno i efikasno sprovesti umesto Vas.Za inostrane klijente,molimo Vas, posetite nas medjunarodni sajt za selidbe – Mooving Serbia.

Ili posetite nas medjunarodni sajt za selidbe – Mooving Serbia.