PozoviUpit

Medjunarodne selidba Amerika

Agencija za selidbe – Medjunarodne selidbe Amerika


Agencija za selidbe - Medjunarodne selidba AmerikaI ako inostrana medjunarodna selidba u Ameriku zahteva ozbiljnu pripremu kako sa strane klijenta tako i sa strane agencije usled velike administracije i udaljenosti, ovo je  jedna od najčešćih međunarodnih selidbi koje agencija Beocontrol obavlja. Zahvaljujući dobroj logistici i poznavanju stranih procedura pri selidbi  i inostranstvu, kao i razgranatoj mreži partnera omogućili smo našim klijentima da ova usluga postane povolja i dostupna svima koji se sele u Ameriku ili iz nje.

Sa mrežom partnera u Sjedinjenim Američkim Državama i svim zemljama Latinske Amerike brzo, efikano i ekonomično organizujemo kako medjunarodne selidbe stambenog prostora tako i medjunarodne selidbe poslovnog prostora svih vrsta u oba smera – iz Srbije u Ameriku i iz Amerike u Srbiju.

Tu smo i za sve dodatne usluge:

Za sve stvari za koje je dogovorena preko Agencija za selidbe – Medjunarodne selidba Amerika-Beograd do svih delova sveta, umesto Vas ćemo pribaviti sve neophodne dozvole koje se zahtevaju i obaviti celokupnu carinsku proceduru.

Rezultat dobre saradnje sa kolegama u Americi su konkurentne cene prevoza i ugovori koji garantuju kvalitet.

Nudimo dve opcije za međunarodne selidbe :


1. Od vrata do vrata.

U ovom slučaju sami pakujete i pripremate robu za selidbu u inostranstvu. Nju će, zatim, ekipa kompanije Beocontrol utovariti, prevesti i istovariti na zadatoj adresi u dogovorenom terminu, nakon čega ćete sami raspakovati i rasporediti svoje stvari po novom stambenom/poslovnom prostoru.

2. Ključ u ruke

U ovom slučaju Beocontrol obavlja ceo postupak medjunarodne selidbe.

Šta podrazumeva međunarodna selidba po sistemu ’’ključ u ruke’’?
  • Pakovanje i zaštita – ukoliko se odlučite za ovaj vid međunarodne selidbe tim pakera će profesionalno demontirati Vaš nameštaj, zaštititi ga i pripremiti za transport, a Vaše stvari i pokućstvo zapakovati u zapečaćene kutije koje su jasno obeležene nalepnicama na kojima je popisan sadržaj kutije.
  • Pribavljanje dozvola i carinske dokumentacije – stručnjaci firme Beocontrol će za Vas izvaditi sve neophodne dozvole za selidbe kućnih ljubimaca, izvoz knjiga, umetničkih slika i stilskog nameštaja, ako i sve carinske procedure koje prate međunarodne selidbe.
  • Prevoz stvari adekvatnim vozilima – Transport stvari obavićemo u dogovoru sa Vama željenim transportnim sredstvom drumskim, železničkim, vodenim ili avio transportom.
  • Osiguranje stvari i praćenje transporta – Vaše stvari u transportu biće osigurane kod renomiranih osiguravajućih kuća sa kojima naša kompanija ima ugovore, a njihov prevoz moći ćete u svakom trenutku da pratite preko interneta putem GPS-a.
  • Demontaža i raspakivanje stvari – Na novoj adresi Vaše stvari će biti istovarene i raspoređene prema unapred preciziranom planu, a ceo proces međunarodne selidbe firma Beocontrol obaviće uz konstantno savetovanje sa Vama.
  • Skladištenje viška nameštaja – nameštaja kog ne želite da se odreknete, možete čuvati u nekom od naših savremeno opremljenih skladišta. Vaše stvari ili umetnička dela biće bezbedne i zapakovane i skladištene tako da na njima neće biti nikakvih tragova vremena ni ukoliko ih ponovo uzmete za nekoliko godina.

selidbe kamionom srbija, beograd Selidbe kombijem Srbija, Beograd, Novi Sad

Ukoliko imate višak nameštaja, na raspolaganju Vam je preko 1,000 m2 magacinskog prostora kompanije Beocontrol u Evropi, kao i mogućnost pronalaženja kvalitetnog i adekvatnog magacinskog prostora u Americi.

Svaki korak međunarodne selidbe organizujemo u vreme koje klijentu najviše odgovara i pri tom nudimo punu diskreciju.

Takođe,pored usluge međunarodne selidbe, svim našim klijentima smo u poziciji da ponudimo najpovoljniji transport komercijalne robe u Ameriku.Za više informacija, molimo Vas pošaljite upit na info@beocontrol.com .


Za sve dodatne informacije, pozovite centralu Beograd +381 66/114 007 ili posaljite upit:


Bez obzira da li se radi o Vašingtonu, Teksasu, Njujorku ili nekom drugom gradu, zahvaljujući rasprostranjenoj mreži naših transportnih partnera, pokrivamo ceo prostor severne,centralne i južne Amerike

Kompanija Beocontrol će ceo postupak međunarodne selidbe profesionalno i efikasno sprovesti umesto Vas.Za inostrane klijente,molimo Vas, posetite nas medjunarodni sajt za selidbe – Mooving Serbia. ili pogledajte nase ostale usluge klikom na selidbe-beocontrol.rs/usluge.