PozoviUpit

Selidbe Kanada

Selidbe Kanada-Beograd


Kanadski način i kvalitet života već deset godina zaredom proglašen je od strane UN za br. 1 u svetu. Besplatne zdravstvene usluge, odličan sistem socijalne zaštite, niska stopa kriminala, proklamovanje slobode mišljenja i govora, kao i visoka prosečna primanja stanovništva, potvrda su nesmanjenog priliva emigranata sa svih strana sveta.

selidbe kanadaProfesionalno organizovana medjunarodna selidba u Kanadu iz Beograda i njena velika gradska jezgra poput Vankuvera, Toronta ili Melburna, ali i na celu teritoriju Kanade u saradnji sa kompanijom Beocontrol, zadovoljiće i najizbirljivije klijente. Iskustvo koje posedujemo u svim segmentima međunarodnih selidbi, rezultat je velikog broja osnovnih i dodatnih usluga koje pružamo i obogaćujemo više od deset godina.

 

 

Da biste se u potpunosti opustili kada je u pitanju iseljenje u Kanadu Vašeg stambenog ili poslovnog prostora predlažemo opciju „ključ u ruke”. Između ostalog, ovakav način medjunarodne selidbe uključuje pribavljanje svih vrsta dozvola i carinskih dokumentacija koje se tiču kućnih ljubimaca, nameštaja i antikvarnih predmeta. Na raspolaganju Vam je organizacija transportnih usluga, kratkoročno i dugoročno skladištenje robe, odnošenje nepotrebnih stvari i čišćenje.

Za sva pitanja vezana za medjunarodnu selidbu u Kanadu i druge krajeve sveta možete se obratiti našem call centru ili poslati upit, a naši agenti javiće Vam se u najkraćem roku.

10 ČINJENICA KOJE NISTE ZNALI O KANADI

  1. Da biste prešli Kanadu sa jednog kraja na drugi (od Toronta do Vankuvera), potrebno je tri dana i tri noći putovanja vozom u dužini od 4467 km.
  2. Zbog dodatnih mera bezbednosti i smanjenja zagađenosti vazduha u Otavi je uvedena posebna kolovozna traka samo za bicikliste.
  3. U severnim delovima Alberte i Britanske Kolumbije tokom zime česte su pojave snežnih lavina. Uvek se možete obratiti za pomoć specijalizovanoj službi 911.
  4. Noćna vožnja često može biti opasna zbog pojave jelena i druge rogate divljači na putevima. Kazne su visoke.
  5. Ptice koje u velikom broju žive na obalama gradskih reka, veliki su prenosnici infektivnih i po život opasnih bolesti. Preporučuje se oprez i vakcinacija.
  6. Život u Kanadi stvarno je „lakši” zbog fenomena smanjenog gravitacionog polja.
  7. Specificna politika „spajanja porodice” dozvoljava kanadskom državljaninu ili osobi sa stalnim boravkom da sponzoriše blisku rodbinu iz inostranstva u ostvarivanju stalnog boravka, a potom i državljanstva.
  8. Osobe koje pružaju negu bolesnicima kod kuce, dobijaju pravo na stalni boravak u Kanadi ako ispunjavaju određene uslove.
  9. Deficitarna zanimanja u toku narednih deset godina biće u naftnom, plinskom građevinskom i IT sektoru.
  10. Kanada pruža zaštitu za izbeglice ljudima koji se boje progona ili im je onemogućen povratak u svoju zemlju.

Takođe, ukoliko vam je potreban transport robe u Kanadu stojimo na raspolaganju 24/7. Pozovite nas na 011 210 6000 ili pošaljite upit na transport@beocontrol.com i dobićete ponudu u najkraćem roku.

 


Za sve dodatne informacije, pozovite +381 66/114 007 ili posaljite upit na: info@beocontrol.com

Kompanija Beocontrol će ceo postupak međunarodne selidbe profesionalno i efikasno sprovesti umesto Vas .Za inostrane klijente,molimo Vas, posetite nas medjunarodni sajt za selidbe –  Mooving Serbia ,ili pogledajte nase ostale usluge klikom na  selidbe-beocontrol.rs/usluge.

Paste your AdWords Remarketing code here
Feedback