PozoviUpit

Selidbe Holandija

Selidbe Holandija

selidbe holandija amsterdamHolandija je poznata kao zemlja koja garantuje najviše sloboda svojim građanima, ali ovo nije i jedini razlog zbog koga sve više stranaca bira Amsterdam, Hag, Roterdam i druge gradove Holandije za svoje novo prebivalište. Iako relativno loša klima, sa dosta kišnih dana predstavlja veliki problem za život ljudi koji dolaze iz toplijih krajeva, Holandija je i dalje zemlja iz snova za mnoge Evropljane, ali i ljude iz drugih krajeva sveta.

 

Ukoliko i Vi ovih dana planirate svoju medjunarodnu selidbu u Holandiju kompanija Beocontrol će brzo, profesionalno i povoljno organizovati bilo koju vrstu medjunarodne selidbe do Amsterdama, Utrehta, Mastrihta ili neko manje mesto.

Za svoje klijente na raspolaganju smo 00 – 24, radnim danima i vikendom, tako da Vašu međunarodnu selidbu možemo organizovati u vreme koje Vama najviše odgovara, a možete biti sigurni da će kompanija Beocontrol sve obaviti u dogovorenim rokovima.

Iskustvo i profesionalna oprema omogućili su nam da svojim klijentima ponudimo uslugu medjunarodne selidbe u Holandiju kako stambenog prostora tako i poslovnog prostora svake vrste.

Zbog čega je medjunarodna selidba u Holandiju toliko popularna?

  • Holandija je jedna od najmodernijih država sveta kada je reč o inovacijama u vladinom, bankarskom i privatnom sektoru;
  • Holanđani su poznati kao uspešni preduzetnici koji su među prvima osnovali korporacije i uspostavili berze u Evropi;
  • Holandija je jedna od najstarijih država koja je uspostavila demokratiju u Evropi.
  • Daleko ispred drugih zemalja je i po stepenu tolerancije i garantovanju sloboda svojom građanima;
  • Zato su i Holanđani jedan od najtolerantnijih naroda na svetu pa se većina stranaca u Holandiji oseća dobrodošlim i kao kod svoje kuće.
  • Reč je o sekularnoj državi koja ne predstavlja pretnju za bilo koje druge vere jer samo 20% građana Holandije posećuje crkvu i deklariše se kao vernik.
  • Takođe, određene grupe stranaca koji rade u Holandiji imaju pravo na povraćaj poreza, što predstavlja dodatnu uštedu za sve one koji planiraju da otvore svoj biznis u ovoj zemlji.

U zavisnosti od Vaših potreba, rokova i količine selidbenih stvari, nudimo Vam uslugu drumskog, železničkog, avio, vodenog transporta i zbirnog transporta. Zbirni transport omogućava Vam da povoljno transportujete manje pošiljke u zbirnom kontejneru.

Bilo koji vid transporta da izaberete, Vašu medjunarodnu selidbu u Holandiju možemo organizovati kao selidbu po principu „od vrata do vrata“ ukoliko želite da sami spakujete i pripremite svoj nameštaj za transport; u tom slučaju tim kompanije Beocontrol će Vaše stvari utovariti, prevesti i istovariti na željenoj adresi u najkraćem mogućem roku. Druga, popularnija opcija, je selidba po principu „ključ u ruke“ gde mi obavljamo ceo postupak međunarodne selidbe umesto Vas i pribavljamo svu neophodnu dokumentaciju.

Našim klijentima nudimo kompletnu uslugu transporta robe u Holandiju po najpovoljnijim uslovima.

Paste your AdWords Remarketing code here
Feedback