PozoviUpit

Selidbe Mađarska

Selidbe Mađarska

selidbe madjarska budimpestaIntenzivna robno novčana razmena između Srbije i Mađarske i činjenica da je Mađarska naš prvi sused svakodnevno nameće potrebu za medjunarodnim selidbama iz Srbije u Mađarsku. Zato Beocontrol obavlja međunarodne selidbe u Mađarsku u roku od samo nekoliko sati nakon Vašeg poziva našim agentima koji dežuraju za klijente 24 sata.

Nakon perioda tranzicije kroz koji je prošla tokom devedesetih godina Mađarska predstavlja najpopularniju turističku destinaciju u Evropi koja privlači oko devet miliona turista godišnje, ali i brojne radnike iz okružnih zemalja. Razlog za to je razvoj privatnog sektora, sve stabilnija ekonomija i mnoštvo mogućnosti za razvoj svog biznisa u oblasti tekstilne industrije i proizvodnji hrane, ali od ostalih grana je naročito razvijena IT i energetska industrija, kao i proizvodnja luksuznih vozila.

Najpopularniji od svih gradova je svakako Budimpešta koji predstavlja administrativno i političko jezgro Mađarske ali i regiona. Budimpešta važi za jedno od najlepših mesta na svetu, a zahvaljujući jednom od najboljih univerziteta u Evropi postaje i često birano mesto za mesto studija među mladima.

Šta treba znati pre nego se preselite u Mađarsku?

  • Mađarska je poznata po tome da ima jako dobro izgrađene puteve i uopšte veze svim prevoznim sredstvima.
  • Mađarska ima relativno dobar zdravstveni sistem, a učešće u fondovima javnog zdravstvenog sistema je obavezno, bez obzira što u Mađarskoj kao i svugde možete birati zdravstvenu negu u privatnoj praksi.
  • Poznata je po dobrom vinu i ukusnoj hrani, a skoro svako jelo sadrži papriku, koja je postala gotovo brend u Mađarskoj.
  • Zbog dobro izgrađene saobraćajne infrastrukture kako železničkog i drumskog saobraćaja tako i vodenih puteva, medjunarodna selidba u Mađarsku nije toliko komplikovana i postoje različite mogućnosti da se ona brzo i jeftino izvede.
  • Ipak prilično spora administracija i gomila dokumentacije koja je neophodna da bi se u zemlju uneli vredni predmeti i retki antikviteti otežava selidbu u inostranstvo te je preporučljivo angažovati profesionalnu pomoć prilikom medjunarodne selidbe u Budimpeštu, Segedin i druge gradove Mađarske.

Naš tim će nakon procene količine i vrste robe za međunarodnu selidbu i razdaljine koju treba preći , u roku od tri sata dati najpovoljniju ponudu. U slučaju da je potrebno preseliti manju količinu stvari, Beocontrol će obezbediti opciju zbirnog transporta zarad uštede vremena i novca.

Po sistemu “ključ u ruke” tim pakera pripremiće stvari za selidbu u inostranstvo, upakovati, obezbediti, utovariti , prevesti, istovariti na željenoj adresi i-rasporediće stvari u novim prostorijama prema digitalnim podacima prikupljenim na terenu a uz instrukcije koje je dao klijent.

Svaki suvišan teret koji iz bilo kog razloga neće biti transportovan, može biti ostavljen u nekom od skladišta Beocontrola.

Nazovite nas jer mi realizujemo sve vrste selidbi:

  • Medjunarodne selidbe poslovnog prostora i kancelarija;
  • Medjunarodne selidbe banaka, fabrika i kompletnog teškog poslovnog inventara poput sefova, kasa, fotokopir mašina;
  • Medjunarodne selidbe građevinskih konstrukcija i svih vrsta radnih i poljoprivrednih mašina;
  • Medjunarodne selidbe antikviteta i drugih vrednih predmeta uz pribavljanje kompletne carinske dokumentacije;
  • Medjunarodne selidbe kućnih ljubimaca i biljaka.

Pružamo uslugu transporta robe u Mađarsku po najpovoljnijim cenama i pod najboljim tržišnim uslovima.
 

Paste your AdWords Remarketing code here
Feedback