PozoviUpit

Selidba u Englesku

Selidba u Englesku

selidbe engleska velika britanijaVelika Britanija važi za jednu od najskupljih državi u Evropi, ali i jedna od najsigurnijih država za sve one koji u njoj imaju posla bez obzira o kojoj branši se radilo. Ipak preveliki broj imigranata koji decenijama unazad pristiže u London, Edinburg, Glazgov i Mančester ova zemlja je ograničila brojnim zahtevima za dobijanje radne dozvole. Danas Velika Britanija na godišnjem nivou dozvoljava određeni broj viza, razmena unutar kompanija, i radnika koji se prijavljuju za poslove koji donose 150 000 funti godišnje i sportista, a od 2011 godine svi koji dolaze da rade u Englesku moraju da imaju posao pre svog dolaska. Zato je medjunarodna selidba u Englesku mnogo lakša ako uz sebe imate pouzdanu agenciju za selidbe.

Ukoliko Vi spadate u ovu grupu ljudi imajte na umu još par činjenica pre nego se preselite u Englesku:

  • Prevoz robe na dalekim destinacijama i preko okeana je veoma skupo, pa dobro razmislite šta od stvari želite da ponesete sa sobom.
  • Izaberite kompaniju sa reputacijom koja će Vam obezbediti i osiguranje Vaše robe.
  • Avio transport je skuplji ali kada može trajati čak i manje od nedelje uključujući i carinske procedure.
  • Ukoliko Vam vreme nije presudan faktor onda je definitivno najpovoljniji vid transporta zbirni transport stvari u kontejnerima i šleperima koji organizovanim turama putuju put Engleske.
  • Medjunarodne selidbe ljubimaca u Englesku nije veliki problem zahvaljujući posebnom ugovoru koji olakšava prevoz životinja između članica Evropske unije i ukida 6 mesečni period karantina koji je u prošlosti bio obavezan.

Ali sve ovo nije neophodno znati ukoliko odaberete profesionalce za međunarodnu selidbu do Engleske i iz nje, jer će vam oni zahvaljujući iskustvu koje posleduju olakšati međunarodnu selidbu i ponuditi najbolje uslove po pristupačnim cenama.

Sa mrežom od preko 1.000 agenata učinićemo da medjunarodna selidba u Veliku Britaniju prođe bez muke. Beocontrol svakodnevno pruža usluge planiranja selidbe, pakovanja, transporta i skladištenja u Englesku, Škotsku, Vels ili Irsku.

Nakon procene vrste, količine robe i broja kilometara koje treba preći, u roku od tri sata dobićete najpovoljniju ponudu. Vaše stvari biće preseljene drumskim, železničkim, avio ili vodnim transportom.

Za manju količinu stvari, Beocontrol nudi opciju zbirnog transporta zarad uštede vremena i novca i za svaku medjunarodnu selidbu u inostranstvo obezbeđuje neophodnu dokumentaciju za carinu i prevoz robe.

Bilo da je u pitanju preseljenje poslovnih prostorija u ili iz Velike Britanije, selidba kompletnog doma u inostranstvo, porodice, kućnih ljubimaca i umetničkih vrednosti ili međunarodni transport specijalnog tereta, u svakom trenutku možete da se informišete gde se nalazi vaša pošiljka jer su sva vozila kompanije Beocontrol opremljena sistemom za satelitsko praćenje.

Vršimo transport robe u Englesku svim vidovima saobraćaja pod najpovoljnijim uslovima.
 

Paste your AdWords Remarketing code here