PozoviUpit

Selidbe Australija

Selidbe Australija

selidbe australijaDugi niz godina iseljenje u Australiju je bio potez koji su mnogi sa ovih prostora preduzimali. Međutim, poslednjih nekoliko godina sve veći broj njih se vraća pa je veliko interesovanje za međunarodnim selidbama iz Australije.

Poznavanje tržišta i saradnja sa vodećim transportnim kompanijama u Australiji, Pertu i Sidneju, omogućili su nam da svojim klijentima ponudimo vrhunski kvalitet usluge po najkonkurentnijim cenama.

Iskustvo koje smo stekli omogućilo nam je da Vam garantujemo da će se o Vašoj imovini voditi vrhunska briga, kao i da će biti profesionalno upakovana i bezbedna.

Tu smo da se prilagodimo svim Vašim željama i potrebama i u saradnji sa našim partnerima umešno, efikasno i ekonomično organizujemo selidbu u/iz Australije.

Bilo da Vam je potreban neko da organizuje selidbu stambenog prostora ili selidbu poslovnog prostora, kompanija Beocontrol nudi Vam kompletnu uslugu selidbe u Australiju po sistemu ‘’ključ u ruke’’.

Naš tim će stručno i brzo spakovati Vaše stvari, utovariti i prevesti na željenu destinaciju, gde ćemo sve pripremiti za Vaš dolazak. Vaš novi prostor biće očišćen, a stvari raspoređeno do detalja u skladu sa dogovorom koji smo sa Vama napravili.

Za Vas možemo samo obaviti transport, a kao najekonomičniju, svojim klijentima koji nemaju velike pošiljke preporučujemo uslugu zbirnog transporta robe, u zbirnom kontejneru. Ova usluga klijentu štedi i vreme i novac, jer u ovakvom vidu transporta ne postoje nikakva ograničenja, niti minimum robe koji se transportuje.

Dodatno svojim klijentima nudimo:

  • uslugu selidbe kućnih ljubimaca,
  • uslugu selidbe antikviteta, stilskog nameštaja
  • usluge selidbe poslovnih prostora i poslovnih arhiva,
  • usluge selidbe specijalnih tereta, kao što su sefovi banaka, bankomati ili čitave građevinske konstrukcije,
  • usluge prevoza Vaših vrednih kolekcija vina I drugih umetnina,
  • usluge prevoza posmrtnih ostataka,
  • sređivanje i vađenje svih neophodnih dozvola,
  • osnovno i dodatno osiguranje za Vaše najvrednije stvari,
  • skladištenje stvari na određeno, ali i neodređeno vreme u jednom od naših i partnerskih magacina u Srbiji i inostranstvu.

Za selidbe u/iz Perta Sidneja ili nekog drugog grada u Australiji, nudimo klijentima mogućnost da prate svoje pošiljke putem GPS-a u realnom vremenu, kao i garanciju da će posao biti obavljen u skladu sa dogovorom i da ćete biti obeštećeni u slučaju štete.

Zato, bez obzira na to da li planirate trajno ili privremeno iseljenje u Australiju, naša agencija za selidbe vam nudi garantovano najpovoljnije uslove na tržištu. Pošaljite nam upit preko formulara sa desne strane ili pozovite nekog od naših agenata na 011 210 60 00.

[messagebox type=”info” ] Nudimo najpovoljnije uslove za transport robe u Australiju svim vidovima saobraćaja – kontejnerski transport, avio transport i kombinovani transport.


Za sve dodatne informacije, pozovite +381 66/114 007 ili posaljite upit na: info@beocontrol.com

Kompanija Beocontrol će ceo postupak međunarodne selidbe profesionalno i efikasno sprovesti umesto Vas .Za inostrane klijente,molimo Vas, posetite nas medjunarodni sajt za selidbe –  Mooving Serbia ,ili pogledajte nase ostale usluge klikom na  selidbe-beocontrol.rs/usluge.