Selidbe Beč


Selidbe Beč je naša usluga namenjena svima kojima je Austrija sadašnje ili buduće mesto prebivališta i koji se iz Beograda i Srbije sele u Beč ili suprotno. Sa svakodnevnim polascima koje organizujemo prema Beču, Beocontrol je Vaš najpouzdaniji i najsigurniji partner za medjunarodnu selidbu u Austriju. Kompanija Beocontrol će ceo postupak međunarodne selidbe profesionalno i efikasno sprovesti umesto Vas .

Možemo da vam obezbedimo i kutije za pakovanje, streč folije i puc-puc folije za zaštitu nameštaja. Na raspolaganju smo vam od pripremanja potrebne putne dokumentacije i dokumenata koji su vam potrebni za carinu do najsitnijih detalja. Papirologiju oko carine i drugih neophodnih dozvola ćemo vam mi završiti, to je malo složeniji posao, a nama je to već poznato jer često radimo selidbe u inostranstvo i obrnuto.

Selidbe Beč

Za svoje klijente na raspolaganju smo 00 – 24, radnim danima i vikendom, tako da Vašu mađunarodnu selidbu stambenog ili poslovnog prostora, možemo organizovati u vreme koje Vama najviše odgovara, a sa nama možete biti sigurni da će sve biti obavljeno u dogovorenom roku. Radimo montažu i demontažu nameštaja, a naš tim je savršeno obučen i za transport kućnih ljubimaca. Takođe, imamo veliko iskustvo u transportu osetljivih stvari, gabaritnog nameštaja, selidbe klavira i drugih instrumenata.

U poziciji smo da našim klijentima ponudimo najpovoljniji transport robe u Austriju uz punu podršku prilikom carinskih procedura. Za sva dodatna pitanja, molim Vas, pošaljite upit na info@beocontrol.com

Upit Za Selidbe

selidba_stambenog_prostora                     selidba_poslovnog_prostora