U slučaju da imate u planu selidbu u inostranstvo, pritom se bavite diplomatijom, diplomatske selidbe Beograd firme BeoControl su pravi izbor.

Diplomatske selidbe Beograd uključuju selidbu diplomatskog osoblja i njihovih porodica, stranih državljana, članova međunarodnih organizacija, kao i stranih predstavništava i ambasada. Selidba se vrši kako na teritoriji Srbije, tako i u inostranstvo.

Šta sve podrazumevaju diplomatske selidbe Beograd?

Diplomatske selidbe Beograd obavljaju se po sistemu „ključ u ruke”, sa potpunom diskrecijom, tiho i brzo. Selidba se vrši tako što se kompaniji predaju ključevi od starog i novog doma, odnosno poslovnog ili stambenog prostora. Naši radnici obezbeđuju najbolje usluge pakovanja, bezbednog transporta stvari iz vašeg starog doma, kao i raspakivanja i montiranja nameštaja.

Za selidbu vozila i antikviteta u inostranstvo naša kompanija pribavlja svu potrebnu dokumentaciju i dozvole koje su neophodne na carini.

Za bezbrižnu diplomatsku selidbu za vašu imovinu obezbeđujemo osiguranje kod osiguravajućih kuća sa internacionalnim kredibilitetom.

Nudimo vam bezbrižnu selidbu u inostranstvo ili iz inostranstva u Srbiju, uz kompletno rasterećenje od briga oko selidbe. Naša kompanija sarađuje sa mnogim zemljama, tako da vaša selidba bude efikasno obavljena, bez nedoumica i briga.

Diplomatske selidbe Beograd

Na vama je da ostavite konkretne podatke o selidbi, a radnicima naše kompanije prepustite celokupnu organizaciju.

Ako imate posebne instrukcije za tok selidbe, napomenite ih prilikom prijave. Naši radnici obavljaju posao stručno i razumno i u potpunosti su vam na raspolaganju.

Naši stručni saradnici će biće spremni na pomoć i za izbor stambenog prostora, kao i za obavljanje svih zakonskih procedura koje su u vezi sa kupovinom ili iznajmljivanjem objekta. Takođe, na usluzi smo vam za socijalizaciju i privikavanje vaših članova porodice u novoj zemlji, ali i obezbeđivanje radne dozvole ili odabir škole.

U slučaju da vam treba privremeni smeštaj tokom selidbe, naša kompanija vam je na raspolaganju i rado će vam pomoći u pronalasku savršenog privremenog doma (hotel, motel).

Uz selidbu kompletne porodice, selimo i vaše drage kućne ljubimce, potpuno bezbedno i bez dodatnih opterećenja.

Diplomatske selidbe Beograd – Profesionalno obavljen posao

Želje klijenata su nam na prvom mestu. Vreme za  realizaciju svakog koraka pri selidbi se usklađuje sa klijentom.

Diplomatske selidbe Beograd se mogu obaviti noću, tiho i nečujno, ili tokom dana sa neuniformisanim radnicima i neizbrendiranim vozilima. Na ovaj način diskrecija je potpuna i zagarantovana. Niko osim vas i nas neće znati da se selite, neće biti nepotrebnog stresa oko paparaca i novinara.

Preselite se tako da ne primete ni komšije!

Pakovanje stvari vrši se na najbezbedniji način, umotavanjem u pucketave folije, a zatim se postavljaju u odgovarajuće kutije namenjene za selidbu. Sav nameštaj se razmontira i zaštićuje, kako ne bi došlo do oštećenja prilikom transporta.

Transport se vrši bezbedno i sigurno, jer su naši vozači profesionalni i iskusni u svom poslu.

Potpuna pažnja je usmerena ka raspakivanju i raspoređivanju stvari u novom domu, kako bi naši klijenti bili zadovoljni i oduševljeni.

Važno nam je da sa klijentima ostvarimo poverenje i zadovoljstvo, jer tako nastavljamo tradiciju obavljanja uspešnog posla.

Takođe, pružamo mogućnost klijentima da u bilo kom trenutku provere i prate gde se nalazi njihova imovina tokom transporta, i to putem GPS-a. Transport imovine se može obaviti raznim prevoznim sredstvima, po potrebi kamionima, vozom, brodom, ili čak i avionom.

Profesionalnost i izvanredan kvalitet diplomatskih usluga je ono što naša kompanija BeoControl garantuje.

Diplomatske selidbe Beograd

Budite sigurni da izborom naše kompanije za diplomatsku selidbu, birate i najbezbedniji prevoz vaše imovine. Prilikom potpisivanja ugovora, pored garancije, obezbeđujemo i osiguravanje vaših stvari kod svetkih osiguravajućih kuća, sa izvanrednom reputacijom. Ova osiguranja su napravljena prvenstveno u korist klijenata, kako bi bezbrižno krenuli u novo poglavlje svog života.

Zašto baš naša kompanija?

Kompanija BeoControl raspolaže svim prevoznim sredstvima namenjenim za selidbu, kojima upravljaju profesionalni i savesni vozači. Sa nama su vaše dragocenosti, nameštaj i sva imovina sasvim sigurni tokom selidbe.

Izborom naše kompanije za vaše diplomatske selidbe Beograd pružate nam potpuno poverenje u iskustvo, pouzdanost i profesionalnost.

Pružaćemo vam najbolju moguću uslugu selidbe bez trunke stresa, jer kompanija BeoControl teži ka zadovoljstvu svojih klijenata.