Prevoz nameštaja Ikea Agencija za selidbe

Prevoz nameštaja Ikea Agencija za selidbe

Ikea je stigla u Srbiju i počinje sa radom 10.08.2017! Dolazak Ikea na naše tržište će dodatno pojačati konkurenciju i smanjiti cene nameštaja i proizvoda za kuću. Nikada nije bilo bolje vreme za kupovinu nego sada!

Da bismo Vam olakšali ceo proces kupovine nameštaja i pokućstva u Ikea, nudimo Vam uslužan prevoz nameštaja i pokućstva kupljenog u Ikea. To će Vam olakšati prevoz do Vašeg doma ukoliko kupite gabaritnije stvari ili nemati kombi ili kamion za sopstveni prevoz nameštaja i ostalog pokućstva.

Dostava nameštaja Ikea

Dostava nameštaja i ostalih stvari za domaćinstvo vršimo na celoj teritoriji Beograda i cele Srbije. Preko nas možete naručiti prevoz stvari iz Ikea koju dostavljamo u dogovoreno vreme na Vašu kućnu adresu bilo gde u Srbiji. Za nameštaj većih gabarita, koji ne mogu da stanu u auto ili u tovarni deo autobusa, stojimo Vam na raspolaganju. Naš vozni park uključuje kamione i kombi vozila koja imaju dovoljno mesta za prevoz stvari velikih gabarita i težina- Prevoz nameštaja Ikea Agencija za selidbe.

Kupovina nameštaja Ikea

Pored dostave nameštaja iz Ikea, ukoliko ne živite u blizini Beograda, za Vas možemo izvršiti kupovinu proizvoda, a zatim i dostaviti istu na Vašu adresu. Nakon prijema novca i liste navedenih proizvoda za kupovinu, odlazimo do Ikea i vršimo kupovinu proizvoda u Vaše ime. Zatim idemo na utovar, odnosno u magacinski prostor Ikea gde utovaramo proizvode koje ste kupili.

Ukoliko Vam se nameštaj ne isporučuje isti dan, pristupa se prevozu stvari do jednog od skladišta na teritoriji Beograda. Za dostavu nameštaja iz Ikea, imamo više distributivnih centara na teritoriji Srbije, a nalaze se u Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu. Iz ovih centara se dalje prevozi nameštaj iz Ikea do ostalih gradova u Srbiji, odnosno do Vaše kućne adrese.

Prevoz nameštaja Ikea – cene i datum dostave

Nameštaj i pokućstvo iz Ikea prevozimo, odnosno vršimo dostavu na celoj teritoriji Srbije. Pored dostave i prevoza za klijente u i van Beograda, vršimo i kupovinu stvari u Vaše ime i dostavljamo do Vaše adrese. Datum dostave varira u odnosu od grada do grada u Srbiji. Da bi dostava funkcionisala brže, otvorili smo tri distributivna centra na teritoriji Srbije, odnosno u gradovima Novi Sad, Kragujevac i Niš. Za više informacija o ceni dostave odnosno prevoza pokućstva, možete nas kontaktirati na 011/210-6000.

Skladištenje nameštaja i pokućstva iz Ikea

Ukoliko želite da kupite određeni proizvod jer je na akciji ili je jednostavno cena povoljna, a trenutno nemate gde da stavite jer morate da oslobodite mesto za njega u skorijoj budućnosti, možete iskoristiti našu uslugu skladištenja robe. Ukoliko imate obilnu porudžbinu ili hoćete da promenite ceo nameštaj u celom stanu ili samo jednoj sobi, naša skladišta Vam mogu pomoći da se bolje organizujete i završite ceo posao bez dodatnog stresa. Naša skladišta su opremljena video nadzorom 24h dnevno kao i protiv-požarnim sistemom. Za više informacija o ceni iznajmljivanja skladištnog prostora, kontaktirajte nas na 011/210-6000.


Za sve dodatne informacije, pozovite +381 69 114 00 00 ili posaljite upit na: info@beocontrol.com

Kompanija Beocontrol će ceo postupak međunarodne selidbe profesionalno i efikasno sprovesti umesto Vas. Za inostrane klijente, molimo Vas, posetite nas medjunarodni sajt za selidbe – Mooving Serbia.