Selidbe Zrenjanin


selidbe zrenjaninKao administrativno jezgro Banata, treći najveći grad u Vojvodini i agro-industrijski centar, Zrenjanin svakodnevno privlači veliki broj ljudi koji se u ovaj grad seli u najvećem broju slučajeva zbog posla.

Zrenjanin se u odnosu na druge gradove u Vojvodini izdvaja po razvijenoj privredi i industriji, što za posledicu ima i veći priliv stranih firmi koji otvaraju svoja predstavništva i postrojenja za proizvodnju u ovom delu Vojvodine.

Ukoliko ste i vi jedan od njih, tu smo da Vam ponudimo stručnu i profesionalnu pomoć prilikom selidbe Vašeg stana ili poslovnog prostora, celokupnih fabričkih postrojenja, hala , silosa, građevinskih i poljoprivrednih mašina i drugih vangabaritnih tereta.

Naša firma Vam nudi najpovoljnije usluge selidbe u Zrenjaninu i okolini i to po najboljim mogućim uslovima. Osim činjenice da smo Vam dostupni svakodnevno i u vreme koje Vama najviše odgovara, naša uigrana ekipa je spremna da udovolji svim Vašim zahtevima pri selidbi stambenog ili kancelarijskog nameštaja.

Koje dve vrste selidbi u Zrenjanin nudimo?

Selidba se može obaviti po principu „istovar-transport-utovar“, koji podrazumeva da mi prethodno demontiranu i upakovanu robu utovarimo, transportujemo i istovarimo na željenu adresu; ili po principu „ključ u ruke“ koji obuhvata usluge rasklapanja, pakovanja, prevoza i ujedno sklapanja Vašeg nameštaja.

Naš stručni tim se sa lakoćom može izboriti i sa najvećim i najtežim komadima nameštaja, kao i sa onim predmetima koji zahtevaju nežnije rukovanje zbog svoje vrednosti ili lomljivosti. Osim toga, savremena oprema koju koriste naši zaposleni će obezbediti bezbedan transport Vašeg nameštaja u najkraćem mogućem roku. U svakom trenutku putem Interneta možete kontrolisati sam proces selidbe, a za istu dajemo i pisanu garanciju za rokove i stanje preuzetih predmeta.

Mnogobrojne zadovoljne mušterije iz Zrenjanina i ostatka Srbije svedoče o našem kvalitetu iz dana u dan, a njihov spisak možete i na našoj listi zadovoljnih klijenata.