Selidbe Vranje


selidbe-vranjeOdličan geografski položaj i blizina najvećih gradova iz susednih država Vranje je uvek stavljalo u centar zbivanja, kada je reč o trgovini i industrijskoj proizvodnji, a bogatstvo šumama i geotermalnim izvorima u poslednje vreme stavlja ga na bitno mesto na turističkoj mapi Srbije i jugoistočne Evropi.

U poslednje vreme u Vranje se ponovo vraćaju strani investitori, a sa njima i jedan broj stanovništva koji je napustio ovaj grad tokom devedesetih u potrazi za boljim uslovima života. Sve veći broj zahteva za selidbom u Vranje dolazi od mladih porodica i novih stranih, ali i domaćih preduzetnika.

Zato agencija za selidbe Beocontrol nudi sve vrste selidbi u Vranju i okolini pod najpovoljnijim uslovima uz obučene timove i profesionalnu opremu.

Koji su najčešći zahtevi prilikom selidbe?

Pored osnovnih usluga utovara istovara i transporta, u vezi selidbi, korisnicima je najbitnija sigurnost i garancija da će selidba proteći u najboljem redu, brzo i efikasno, kako bi se svi što pre vratili svojim dnevnim obavezama.

Kada je reč o vrednijim stvarima, električnim uređajima, a naročito nakitu, umetničkim delima i skupocenim instrumentima, zahteva se stoprocentna garancija da će stvari biti prenešene bez ikakvih oštećenja, koja bi eventualno mogla da umanje njihovu vrednost.

Zato se zahteva dodatno osiguranje, skupa tehnika kojom će moći da se prati selidba, ali i pravna garancija da će selidba biti obavljena prema specifičnim zahtevima korisnika.

Kao pravi profesionalci u poslu, mi nudimo to i još više. Nudimo Vam usluge selidbe u Vranju i okolini, 24 časa dnevno, 7 dana u sedmici, kako za poslovne, tako i za stambene prostore, automobile, hale, fabrička postrojenja i seoska domaćinstva.

Obezbeđujemo najkraće rokove isporuke, najbezbedniji transport, ali i svu neophodnu dokumentaciju čak i za međunarodne selidbe u/iz Vranja do Grčke, Bugarske, Makedonije i drugih gradove Evrope i sveta.

O našem kvalitetu, efikasnosti i predanosti najbolje svedoči spisak klijenata sa kojima smo sarađivali kako u Vranju, tako i širom Srbije.