Agencija za selidbe – Čišćenje stanova i zgrada

usluge-ciscenja

Nakon selidbe i iznošenja nepotrebnih stvari iz Vaše kancelarije i firme ostaje još mnogo posla pre nego Vaši radnici nastave sa svojim poslom i drugim radnim navikama. Ovaj posao se svodi na kompletno čišćenje koje vrlo često zna da potraje koliko i sama selidba, ukoliko se radi o velikom poslovnom prostoru.

 

Bez obzira da li Vam je potrebno redovno održavanje stambenog ili poslovnog prostora, ili usluga čišćenja stanova, zagrada i kancelarija pre ili posle selidbe, kompanija Beocontrol garantuje Vam vrhunski kvalitet usluge.

Usluge čišćenja, koje za Vas obavljamo mašinski i ručno, su:

  • Uklanjanje tvrdokornih nečistoća sa svih površina (malter, kreč, farba, grafit,…)
  • Pranje, zaštita i poliranje tvrdih podnih obloga (keramika, granit, mermer…)
  • Pranje mekih podnih obloga (itisoni, tepisi, parket, patos…)
  • Pranje prozora i vrata (spolja i unutra) na svim visinama
  • Pranje mebliranog nameštaja
  • Brisanje i čišćenje prašine sa nameštaja i polica.

S obzirom na ta da je naš tim specijalno obučen za rad na visinama, možemo Vam ponuditi i uslugu održavanja svih vrsta fasada, kao i čišćenja prozora na višespratnim objektima.

Kompanija Beocontrol koristi sredstva za čišćenje visokog kvaliteta, odgovarajuće pH vrednosti i prijatnog mirisa, koja su ekološki neškodljiva i bezopasna po zdravlje ljudi.

Proizvođači hemijskih sredstava poseduju sertifikate o kvalitetu (ISO 9001:2000) i ekološkoj ispravnosti (ISO 14001), kao i ateste ovlašćenih laboratorija za bezbednu upotrebu sredstava.

DODATNE USLUGE KOD SELIDBI

Selidbe umeju da budu veoma stresne, posebno ukoliko postoji neki nestandardniji zahtev odnosno situacija koja zahteva posebne uslove – od montaže i demontaže nameštaja, preko skladištenja stvari pa sve do carinskih usluga i prevoza vangabaritnih tereta.

Agencija za selidbe Beocontrol, zahvaljujući višegodišnjem iskustvu, uspešno je realizovala na hiljade selidbi bez obzira na vrstu, lokaciju ili obim posla.

Svaki problem posmatramo kao izazov i sigurni smo da ćemo moći da vam pomognemo. Pozovite nas- Agencija za selidbe – Čišćenje stanova i zgrada