Selidbe Subotica


selidbe subotica vojvodina[messagebox type=“default“]SUBOTICA – osnovni podaci

Površina: 1.008km²
Stanovništvo: 99.741

 

Pomoćićemo vam da selidbu obavite bez stresa pod najpovoljnijim uslovima!

Subotica je jedan od najtolerantnijih gradova u Evropi gde podjednako ravnopravno živi više od dvadesetak različitih naroda i svakim danom dolazi sve veći broj stranaca da iskusi ovaj multikilturalizam i ponesu priču o jednom malom gradu velikog srca.

Ovo je jedan od glavnih razloga zašto poslednjih godina raste broj stranaca koji dolazi u Suboticu ne samo iz susedne Mađarske, već i drugih evropskih zemalja. Uglavnom je reč o mladim ljudima, koji tu dolaze da provedu jedan deo života, ali neretko ostaju u Subotici mnogo duže. Sve je cešća relacija selidbi Beograd – Subotica.

Ostali se sele iz Subotice u druge veće vojvođanske gradove i susednu Mađarsku u potrazi za boljim poslovnim prilikama i šansama da usavrše sebe i svoje poslove.

Koje su najtraženiji vidovi selidbe u/iz Subotice?

Pored kompletnih usluga selidbi poslovnog i stambenog prostora, aktuelne su i lokalne i međunarodne selidbe kombi vozilima, za prevoz manjih stvari. Tražene su i selidbe specijalnih tereta, a među njima najviše prednjače selidbe vrednih umetnina i nakita, ali i selidbe vangabaritnih predmeta, poput inventara banki, sefova, ili drugog teškog nameštaja i građevinskih konstrukcija.

Naše dugogodišnje iskustvo, dobra oprema i stručna ekipa nam omogućavaju da sa lakoćom izađemo na kraj kako sa gabaritnim nameštajem, tako i sa osetljivijim komadima koji zahtevaju rukovanje sa posebnom pažnjom.

Kakav god teret bio u pitanju na raspolaganju su Vam dve opcije:

  • selidba po sistemu „ključ u ruke“
  • selidba po sistemu „istovar-transport-utovar“.

Prva varijanta podrazumeva da mi rasklopimo, upakujemo, transportujemo i ponovno sklopimo Vaš nameštaj. Druga varijanta, tačnije „istovar-transport-utovar“, zahteva od Vas da prethodno rasklopite i upakujete nameštaj, dok ćemo ga mi utovariti, prevesti i istovariti na željenoj lokaciji.

Ukoliko se odlučite za kompletan vid selidbe Vaša selidba će postati u potpunosti naša briga jer u tom slučajnu nećete morati da razmišljate ni o pakovanju, niti o logistici, transportu, vozilima, radnoj snazi, niti o carinskoj dokumentaciji u slučaju međunarodnih selidbi.

Lista naših klijenata i njihove preporuke mogu najbolje posvedočiti o našoj predanosti i posvećenosti u transportu svih vrsta nameštaja, kako u Subotici i okolini, tako i u ostatku Srbije. Nazovite nas odmah da bi naš tim radnika bio kod Vas već do kraja dana.