Medjunarodne  selidbe Japan


Gotovo svako životno doba nosi razlog za selidbu, a vrlo često su to selidbe u drugu državu.Međunarodne selidbe u Japan su naročito zahtevne jer zahtevaju pribavljanje dozvola i potvrda za uvoz i posedovanje svih stvari, a naročito specijalnih tereta i skupih antikviteta.Pribavljanje ovih dozvola i carinske dokumentacija vrlo često utiču na trajanje međunarodne selidbe, pa je zbog uštede vremena i novca gotovo uvek isplativije angažovati pomoć agencije prilikom selidbe u inostranstvo.Zato Agencija za selidbe – medjunarodne selidbe,obavlja sve poslove umesto Vas!


Kompanija Beocontrol profesionalno i efikasno organizuje  selidbe u Japan iz Beograda i  medjunarodne selidbe širom sveta, inostranstvu, iz bilo kog mesta i ka bilo kojoj destinaciji.

Nudimo dve opcije za međunarodne selidbe :


1. Od vrata do vrata.

U ovom slučaju sami pakujete i pripremate robu za selidbu u inostranstvu. Nju će, zatim, ekipa kompanije Beocontrol utovariti, prevesti i istovariti na zadatoj adresi u dogovorenom terminu, nakon čega ćete sami raspakovati i rasporediti svoje stvari po novom stambenom/poslovnom prostoru.

2. Ključ u ruke

U ovom slučaju Beocontrol obavlja ceo postupak medjunarodne selidbe.

Šta podrazumeva međunarodna selidba po sistemu ’’ključ u ruke’’?
  • Pakovanje i zaštita – ukoliko se odlučite za ovaj vid međunarodne selidbe tim pakera će profesionalno demontirati Vaš nameštaj, zaštititi ga i pripremiti za transport, a Vaše stvari i pokućstvo zapakovati u zapečaćene kutije koje su jasno obeležene nalepnicama na kojima je popisan sadržaj kutije.
  • Pribavljanje dozvola i carinske dokumentacije – stručnjaci firme Beocontrol će za Vas izvaditi sve neophodne dozvole za selidbe kućnih ljubimaca, izvoz knjiga, umetničkih slika i stilskog nameštaja, ako i sve carinske procedure koje prate međunarodne selidbe.
  • Prevoz stvari adekvatnim vozilima – Transport stvari obavićemo u dogovoru sa Vama željenim transportnim sredstvom drumskim, železničkim, vodenim ili avio transportom.
  • Osiguranje stvari i praćenje transporta – Vaše stvari u transportu biće osigurane kod renomiranih osiguravajućih kuća sa kojima naša kompanija ima ugovore, a njihov prevoz moći ćete u svakom trenutku da pratite preko interneta putem GPS-a.
  • Demontaža i raspakivanje stvari – Na novoj adresi Vaše stvari će biti istovarene i raspoređene prema unapred preciziranom planu, a ceo proces međunarodne selidbe firma Beocontrol obaviće uz konstantno savetovanje sa Vama.
  • Skladištenje viška nameštaja – nameštaja kog ne želite da se odreknete, možete čuvati u nekom od naših savremeno opremljenih skladišta. Vaše stvari ili umetnička dela biće bezbedne i zapakovane i skladištene tako da na njima neće biti nikakvih tragova vremena ni ukoliko ih ponovo uzmete za nekoliko godina.

Ukoliko imate višak nameštaja, na raspolaganju Vam je preko 1,000 m2 magacinskog prostora kompanije Beocontrol u Evropi, kao i mogućnost pronalaženja kvalitetnog i adekvatnog magacinskog prostora u Aziji.

Svaki korak međunarodne selidbe organizujemo u vreme koje klijentu najviše odgovara i pri tom nudimo punu diskreciju.

Takođe,pored usluge međunarodne selidbe, svim našim klijentima smo u poziciji da ponudimo najpovoljniji transport komercijalne robe u Japan. Za više informacija, molimo Vas pošaljite upit na info@beocontrol.com .


Za sve dodatne informacije, pozovite centralu Beograd +381 69 114 00 00 ili posaljite upit:

Kompanija Beocontrol će ceo postupak međunarodne selidbe profesionalno i efikasno sprovesti umesto Vas.Za inostrane klijente,molimo Vas, posetite nas medjunarodni sajt za selidbe – Mooving Serbia. ili pogledajte nase ostale usluge klikom na selidbe-beocontrol.rs/usluge.