Selidbe Beograd

Post by : Selidbe Beocontrol

Kada su u pitanju selidbe Beograd je najčešća lokacija na kojoj agencija za selidbe Beocontrol pruža svoje usluge. Zbog velikog broja ljudi koji se stalno doseljava u Beograd – kako zbog posla tako i zbog privatnih razloga, kvalitetne agencije za selidbe imaju puno posla.

Više od 12 godina uspešno selimo kako firme tako i pojedince bilo gde u Beogradu i okolini pružajući kompletnu uslugu -selidbu, pakovanje, zaštitu, demontažu/montažu nameštaja kao i osiguranje svih stvari.

Selidbe u Beogradu ali i svim drugim gradovima u Srbiji, se obavljaju u formi kamionskog prevoza i kombi selidbi – u prvom slučaju koriste se specijalizovani kamioni koji su idealni za veću količinu stvari; kombi vozila imaju manji kapacitet ali su zgodnija za manevrisanje i imaju pristup u više delova grada, tamo gde kamioni ne mogu da prođu.

selidbe kamionom srbija, beograd Selidbe kombijem Srbija, Beograd, Novi Sad

 

 

Naši posebno obučeni radnici koji iza sebe imaju na hiljade selidbi kako u zemlji tako i u inostranstvu će profesionalno, brzo i efikasno spakovati i preneti vaše stvari.

Selidbe u Beogradu ne moraju da budu problem

Vrlo često pod selidbama podrazumevamo samo prevoz tereta i stvari sa jedne adrese na drugu, ali svako se bar jednom selio zna da to baš i nije tako. Da bi vaše stvari na novu adresu stanovanja pristigle u odličnom stanju i da bi život u Vašem novom domu normalno nastavili u što kraćem roku, selidbu je neophodno dobro isplanirati, stvari spakovati i obeležiti, i kasnije nesmetano raspakovali.

To zahteva detaljnu pripremu, dobre organizacijske sposobnosti, podrazumeva dosta nerviranja, naročito ako nemate puno iskustva sa selidbama. Zato je najpametnije svoju selidbu prepustiti profesionalnoj agenciji za selidbe, koji će sve ovo obaviti za Vas.

Selidbe Beograd – brzo, kvalitetno i što je najbitnije sigurno.

To su tri stvari na kojima agencija za selidbu Beocontrol već godinama gradi svoje ime i temelji svoju misiju. U što kraćim vremenskim rokovima vršimo selidbe kuća i poslovnih objekata na teritoriji Beograda i Srbije, ali i van granica naše zemlje. Za sve popisane stvari mi preuzimamo potpunu odgovornost i garantujemo bezbednost, a u slučaju bilo kakvih nezgoda i eventualnih oštećenja spremni smo da nadoknadimo štetu u visini od 100% njihove vrednosti.

U zavisnosti od Vaših potreba u Beocontrolu organizujemo kompletnu selidbu po sistemu ‘’ključ u ruke’’ ili samo pomoć na pojedinačnim poslovima pakovanja, transporta robe ili specijalnih tereta koji su vrlo često zbog svojih dimanzija, vrednosti ili drugih karakteristika veoma zahtevni za rukovanje. Dodatno vršimo i skladištenje stvaro za koje trenutno nemate mesta u svom domu, ali i odvoženje nepotrebnih stvari koje ste zamenili novim.