PozoviUpit

Transport Automobila

     

Zahvaljujući specijalizovanim vozilima kompanija Beocontrol nudi klijentima uslugu prevoza automobila, i za pravna i za fizička lica.

Posedujemo sve potrebne dozvole i sertifikate, kao i CRM osiguranja, tako da smo u mogućnosti da obavljamo i međunarodni prevoz automobila. Klijentima omogućavamo pripremu kompletne dokumentacije i pomoć prilikom carinjenja.

Pored automobila, Beocontrol obavlja i transport svih vrsta putničkih i teretnih vozila (kombi, minibus itd.), bez obzira na količinu – delimični, odnosno puni utovari. Naše višegodišnje iskustvo u domaćem i međunarodnom transportu robe garantuje maksimalno profesionalnu uslugu.

Beocontrol logistički centar odgovara na upite klijenata u najkraćem mogućem roku i svakog trenutka prati kompletnu proceduru, od početka do kraja.

Pored standardnog, nudimo i dodatno osiguranje zahvaljujući saradnji sa renomiranim osiguravajućim kućama Basler i Uniqua.

Sva Beocontrol vozila opremljena su opcijom satelitskog praćenja, tako da klijenti u svakom trenutku mogu pratiti status prevoza.