Description

Zaštita nameštaja


Kompanija Beocontrol nudi kompletnu uslugu pakovanja i pripreme Vaših stvari za selidbu bilo da se radi o selidbi stambenog ili selidbi poslovnog prostora. Posedujemo različite vrste kutija za pakovanje.

Naš profesionalni tim obučen za pakovanje, demontažu, montažu, utovar i istovar će pripremiti Vaše stvari za selidbu u skladu sa najvišim mogućim standardima.

Mi garantujemo da će Vaše stvari stići na destinaciju u identičnom stanju kao i pre pakovanja. Ukoliko se pre pakovanja uoče oštećenja, naš tim će ih ukloniti u onoj meri u kojoj to uslovi dozvoljavaju.

Uslugu pakovanja nudimo Vam bilo gde da se nalazite, kako za selidbe u Srbiji, tako i za medjunarodne selidbe. Pakovanje i priprema za selidbu mogu se zakazati za bilo koje vreme koje Vam odgovara.

Kako bi ih zaštitili i pripremili za selidbu, Vaše stvari pakujemo kartonskom ambalažom za pakovanje, zatim različitim vrstama pak papira, vakum folijama, folijama sa vazdušastim jastučićima, zaštitnim omotačima i specijalnim sunđerima.

Za pakovanje lomljivih stvari od keramike, stakla i porcelana koriste se kutije sa 5-slojnim kartonom unutar kojih se sipa sunđer u obliku pahulja koji dodatno štiti stvari. Kutije se pune do vrha osim u slučaju transporta osetljivih i lomljivih predmeta.


 

Details

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *