Description

Selidbe Evropa – Galerija


Kada je reč o međunarodnim selidbama najveći broj selidbi u inostranstvo su zapravo selidbe stanova i domaćinstava, ali za njim ne zaostaju ni  selidbe poslovnih prostora iz razvijenih država ka državama u razvoju i najmlađim državama članicama. I dalje se beleži veliki broj stambenih i poslovnih selidbi iz država koje nisu u Evropskoj Uniji i drugih delova sveta, a u poslednje vreme i veliki broj diplomatskih selidbi u administrativnom jezgru Evropske unije – Brisel.


Svim našim klijentima nudimo najpovoljniji transport robe u Evropu svim vidovima saobraćaja.Brzo, jednostavno, kompletno i povoljno.

Korisnici selidbenih usluga najčešće se odlučuju za kompletnu uslugu međunarodnih selidbi u Evropu tzv. selidba po sistemu ključ u ruke, a tokom koje kompanija za međunarodnu selidbu preuzima odgovornost za svaki korak selidbe – od profesionalnog pakovanja, transporta, pa do uređivanja Vašeg novom doma ili poslovnog prostora u skladu sa nacrtima koji su do detalja unapred dogovoreni sa Vama.

Ovaj vid selidbi u inostranstvo štedi Vaš novac, ali i Vas brige oko međunarodne selidbe s obzirom da se Vi useljavate u stan koji Vas čeka kompletno sređen i uređen po Vašim željama.

Sa mrežom od preko 1,000 agenata koji posluju u svim zemljama Evrope i gustim rasporedom vožnji ka svim evropskim destinacijama, naša kompanija organizuje međunarodnu selidbu i završava je u roku od nedelju dana.

Naše ogromno iskustvo i ugovori sa mnogobrojnim evropskim prevoznicima omogućili su nam da Vam garantujemo najstroži kvalitet po najkonkurentnijim cenama za sve međunarodne selidbe u Evropi.

Details

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *