PozoviUpit

Prevoz osoba sa invaliditetom i starih lica

Prevoz osoba sa invaliditetom i starih lica

prevoz starijih licaOpšte zdravstveno i fizičko stanje starijih i teško pokretnih osoba otežava svako njihovo kretanje a naročito selidbu, a potrebe za selidbom starijih lica i osoba sa invaliditetom su jako učestale usled preseljenja kod drugih članova porodice, preseljenja u staračke domove i druge institucije za brigu o starim i teško pokretnim licima.

Mi smo svesni da transport i prevoz starijih osoba, kao i prevoz osoba sa invaliditetom, za njih, više nego kod bilo koga drugog može biti veoma stresan i zbog toga se naš profesionalni tim trudi da našim klijentima obezbedi maksimalan komfor i sve uslove kako bi se osećali sigurno i zbrinuto.

Tu smo da organizujemo profesionalan, udoban i kvalitetan prevoz starijih osoba i osoba sa invaliditetom, da pomognemo pri pakovanju, prenošenju i iznošenju svih stvari, ali i da ponudimo pomoć prilikom socijalizacije u novu sredinu.

Specijalna vozila i naši iskusni radnici će osigurati potrebnu brigu za vreme ukrcavanja, prevoza i iskrcavanja osoba sa invaliditetom. Naši zaposlenih spremni su da izađu u susret svim zahtevima naših klijenata kako bi njihov prevoz protekao što bezbednije i komfornije.

Za uslugu prevoza starijih osoba i osoba sa invaliditetom dostupni smo Vam 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, uključujući vikende i praznike.