PozoviUpit

Selidbe u Beogradu i okolini

Selidbe u Beogradu i okolini

Logotip-Beocontrol-retina, agencija za selidbe Beograd

Selidbe u Beogradu i okolini

Više od 12 godina agencija za selibde u Beogradu Beocontrol uspešno seli kako firme tako i pojedince bilo gde u Beogradu i okolini pružajući kompletnu uslugu – prevoz, utovar, istovar, pakovanje, zaštitu, demontažu/montažu nameštaja kao i osiguranje svih stvari.

  • Odlične cene za selidbe u Beogradu!
  • Nova, specijalizovana vozila
  • Osiguranje stvari
  • Obučeni radnici
  • Vrhunska usluga
  • Prevoz nameštaja, motaža i demontaža
  • Selidbe stambenih i poslovnih prostora

Ako se odlučite da posao selidbe u Beogradu poverite Beocontrolu u roku od tri sata pred vama će biti najpovoljnija ponuda. Naša kompanija organizuje regionalne selidbe u roku od 24h.Takodje, vrsimo i selidbe stambenog i poslovnog prostora ,sedam dana u nedelji, tokom 24 sata, u terminu koji najviše odgovara klijentu.

Za selidbe u Beogradu koristimo savremeno opremljene kamione i šlepere, a u ponudi je i transport robe kombijem koji omogućava lakši pristup i brži prevoz u gradskim sredinama.

Agencija za selidbe Beocontrol nudi dve opcije za međunarodne selidbe:

  1. „Od vrata do vrata“ koja podrazumeva da sami spakujete i pripremite robu za transport i sami je raspakujete i rasporedite po novom prostoru.
  2. „Ključ u ruke“ koja obavezuje Beocontrol da obavi ceo postupak selidbe u inostranstvo. To podrazumeva da tim pakera demontira nameštaj, zaštiti ga, spakuje i pripremi za transport. Nakon dolaska na željenu adresu isti tim istovari će, raspakovati i montirati nameštaj, a stvari složiti prema rasporedu koji je klijent skicirao.

Pribavljamo svu prateću dokumentaciju potrebnu za medjunarodnu selidbu i carinjenje robe a klijentu je omogućeno da u realnom vremenu pratiti transport do zeljene destinacije.

Beocontrol organizuje i selidbe kućnih ljubimaca, prevoz pokojnika i posmrtnih ostataka iz inostranstva kao i specijalnog tereta, odnosno vangabaritnog i teškog tereta. Za potrebe klijenta Beocontrol obezbeđuje skladištenje robe širom sveta.

Pored hiljada zadovoljnih pojedinaca, među našim klijentima nalaze se brojne ambasade, banke, sportska udruženja, državne institucije, kompanije i dr.

Selidbe kamionom se obavljaju kamionima različitih gabarita, idealnim za veće količine stvari.

Selidbe kombijem su idealne za manje količine stvari i praktičnije za manevrisanje po gradu.

Neka vaša selidba bude naša briga! Selidbe Beograd, Srbija, svet.

KONTAKT:  011 210 60 00

 

VAŠI KONTAKT PODACI

KADA JE SELIDBA?

Datum selidbe

SELIM SE IZ...

Grad, ulica, broj

Spisak stvari

Paste your AdWords Remarketing code here
Feedback