Selidbe Rusija

selidbe rusija moskvaRusija predstavlja najveću zemlju evropskog kontinenta i ujedno najveće tržište. Zato je naročito zanimljiva velikim ulagačima i zemljama koje plasiraju svoje usluge širom sveta. Međutim, velika prepreka u širenju posla na ovom tržištu je često činjenica da je Rusija, zemlja koja se proteže kroz 11 vremenskih zona i ima veoma strogi vizni režim, pa se svaka vrsta selidbe u Rusiju može činiti komplikovanom. Medjunarodna selidba u Moskvu, Petrograd ili bilo koji drugi grad u Rusiji, nije problem ukoliko uz sebe imate profesionalnu agenciju za selidbe.

Šta treba znati pre medjunarodne selidbe u Rusiju?

  • Rusku vizu neophodno je pribaviti pre samog dolaska u zemlju za svaki boravak koji je duži od 30 dana. Procedura za dobijanje iste zavise od zemlje iz koje putujete u Rusiju i svrhe dolaska.
  • Vizu sa pasošem u Rusiji je potrebno nositi sa sobom, jer će Vam služiti kao identifikacioni dokument.
  • Pri dolasku u Rusiju takođe je neophodno da popunite takozvanu migrantsku karticu, koju u nekim slučajevima možete dobiti i u avionu.
  • Po dolasku u zemlju, u roku od sedam dana, morate se prijaviti nadležnim organima
  • Iako postoje mnogobrojne predrasude o ruskom zdravstvenom sistemu, ovo je zemlja u kojoj možete pronaći neke od najboljih doktora. Međutim, preporuka je da po dolasku u zemlju uplatite polisu privatnog zdravstvenog osiguranja i da pri tom proverite u kojim klinikama Vam je lečenje pokriveno izabranom polisom.
  • Kliniku nemojte birati po ceni, jer u Rusiji ono što je najskuplje ne mora biti i najbolje. Lečenje u državnim bolnicama je besplatno za državljane Rusije, kao i za strance sa boravišnom dozvolom, međutim možete se dugim čekanjem da dođete na red.
  • Pravila za otvaranje bankovnog računa u Rusiji variraju od banke do banke. Dok sve banke zahtevaju kopiju pasoša i vize i minimalni depozit, neke od Vas mogu tražiti i pismo poslodavca i prijavu prebivališta u Rusiji.

Kompanija Beocontrol za svoje klijente pribavlja sve neophodne dozvole i obavlja celokupnu carinsku proceduru koja se zahteva prilikom medjunarodne selidbe u Rusiju.

Pored međunarodne selidbe poslovnih prostora i pokućstva, kompanija Beocontrol realizuje i selidbe kućnih ljubimaca, antikviteta i umetničkih dela, specijalnih tereta, poput klavira, sefova, bankomata itd.

Transport Vaših stvari koji organizuje kompanija Beocontrol, možete u realnom vremenu pratiti putem GPS-a.

Višak Vaših stvari možete skladištiti u nekom od naših skladišta, a stvari koje Vam više nisu potrebne umesto Vas ćemo odneti na najbližu deponiju ili, u Vaše ime, pokloniti onima kojima su potrebne.

Vaše stvari tokom međunarodne selidbe sa kompanijom Beocontrol biće osigurane, a mi svojim klijentima prilikom potpisivanja ugovora dajemo i garanciju za izvršenje posla kao i za nadoknadu u slučaju oštećenja selidbenih stvari.

Naše višegodišnje iskustvo, profesionalna oprema i vozila i odlično poznavanje sistema omogućila nam je da našim klijentima ponudimo celokupnu uslugu medjunarodne selidbe u Rusiju kvalitetno, brzo, i povoljno.

Nazovite nas i proverite i sami!

Vršimo profesionalan i povoljan transport robe u Rusiju svim vrstama saobraćaja uz pribavljanje kompletne carinske dokumentacije.