Selidbe Nemačka

selidbe nemačka berlinVeliki broj međunarodnih selidbi u Nemačku uzrokovan je činjenicom da je u pitanju zemlja sa ekonomijom koja je jedna od najjačih u svetu. Visok životni standard i razuđena industrija primamljiva je naročito za ljude iz zemalja u razvoju pa značajan broj legalnih i nelegalnih imigranata u Nemačku dolazi upravo iz ovih zemalja.

Kako bi zaštitila svoje državljane Nemačka je svojom imigracionom politikom pokušala da pooštri uslove za dolazak nekvalifikovanih imigranata u Nemačku, ipak određene industrije imaju manjak visoko kvalifikovanih radnika, pa su strani stručnjaci iz oblasti biologije, hemije, fizike, inženjerstva i informacionih tehnologija i više nego dobrodošli u Nemačku.

Ukoliko planirate medjunarodnu selidbu u Nemačku ne oklevajte da pozovete Beocontrol. Pomoćićemo Vam da se preselite lako i jednostavno.

Naša agencija za selidbe na raspolaganju je 24 sata, sedam dana u nedelji. Bez obzira na to da li u inostranstvo selite stan, firmu, fabriku ili bilo koji vid poslovnog prostora kompanija Beocontrol dostavlja najpovoljniju ponudu u roku od tri sata, a međunarodna selidba se obavlja u dogovorenom roku.

Beocontrol nudi dve opcije za međunarodne selidbe u Berlin, Štutgart, Hamburg, Hanover, Minhen i druge veće i manje gradove Nemačke:

Od vrata do vrata“ – u ovom slučaju sami pakujete i pripremate robu za selidbu u inostranstvu. Nju će, zatim, ekipa kompanije Beocontrol utovariti, prevesti i istovariti na zadatoj adresi u dogovorenom terminu, nakon čega ćete sami raspakovati i rasporediti svoje stvari po novom stambenom/poslovnom prostoru.
Ključ u ruke“ – u ovoj varijanti Beocontrol obavlja ceo postupak medjunarodne selidbe. To podrazumeva da tim pakera demontira nameštaj, zaštiti ga, spakuje i pripremi za transport, obavlja istovar, raspakivanje i montažu stvari kao i njihovo slaganje prema rasporedu koji je klijent skicirao.

S obzirom na različitu zakonsku regulativu transporta robe koje postoje u Nemačkoj i drugim zemljama sveta , Beocontrol pribavlja svu prateću dokumentaciju potrebnu za prevoz u inostranstvo i carinjenje robe i time svojim klijentima u Srbiji i dijaspori štedi vreme i obezbeđuje nesmetan transport.

Pored medjunarodnih selidbe poslovnih prostora i pokućstva iz Nemačke ili u Nemačku, kompanija Beocontrol organizuje:

  • medjunarodne selidbe kućnih ljubimaca,
  • prevoz pokojnika i posmrtnih ostataka iz inostranstva
  • medjunarodne selidbe specijalnog tereta kao i vangabaritnog/teškog tereta ( umetnička dela, antikviteti, svih vrsta klavira i drugih muzičkih instrumenata, fotokopir aparati, sefovi, bankomati, kase, agregati, telefonske centrale, veliki frižideri, zamrzivači, automobili…).

Vršimo transport robe u Nemačku redovnim linijama uz najbolje cene.