Agencija za selidbe – Medjunarodne selidbe Amerika

Agencija za selidbe - Medjunarodne selidba AmerikaI ako inostrana medjunarodna selidba u Ameriku zahteva ozbiljnu pripremu kako sa strane klijenta tako i sa strane agencije usled velike administracije i udaljenosti, ovo je  jedna od najčešćih međunarodnih selidbi koje agencija Beocontrol obavlja. Zahvaljujući dobroj logistici i poznavanju stranih procedura pri selidbi  i inostranstvu, kao i razgranatoj mreži partnera omogućili smo našim klijentima da ova usluga postane povolja i dostupna svima koji se sele u Ameriku ili iz nje.

Sa mrežom partnera u Sjedinjenim Američkim Državama i svim zemljama Latinske Amerike brzo, efikano i ekonomično organizujemo kako medjunarodne selidbe stambenog prostora tako i medjunarodne selidbe poslovnog prostora svih vrsta u oba smera – iz Srbije u Ameriku i iz Amerike u Srbiju.

Tu smo i za sve dodatne usluge:

Za sve stvari za koje je dogovorena preko Agencija za selidbe – Medjunarodne selidba Amerika do svih delova sveta, umesto Vas ćemo pribaviti sve neophodne dozvole koje se zahtevaju i obaviti celokupnu carinsku proceduru.

Rezultat dobre saradnje sa kolegama u Americi su konkurentne cene prevoza i ugovori koji garantuju kvalitet.

U zavisnosti od potreba klijenta, nudimo ili samo uslugu transporta ili uslugu po sistemu „ključ u ruke“, koja podrazumeva pakovanje/raspakivanje, demontažu/montažu nameštaja, transport i raspoređivanje i uređivanje novog prostora po želji klijenta.

Ukoliko imate višak nameštaja, na raspolaganju Vam je preko 1,000 m2 magacinskog prostora kompanije Beocontrol u Evropi, kao i mogućnost pronalaženja kvalitetnog i adekvatnog magacinskog prostora u Americi.

Svaki korak međunarodne selidbe organizujemo u vreme koje klijentu najviše odgovara i pri tom nudimo punu diskreciju.

Pored usluge međunarodne selidbe, svim našim klijentima smo u poziciji da ponudimo najpovoljniji transport robe u Ameriku.

Šta podrazumeva međunarodna selidba u Americi po sistemu ’’ključ u ruke’’?

  • Pakovanje i zaštita – ukoliko se odlučite za ovaj vid međunarodne selidbe tim pakera će profesionalno demontirati Vaš nameštaj, zaštititi ga i pripremiti za transport, a Vaše stvari i pokućstvo zapakovati u zapečaćene kutije koje su jasno obeležene nalepnicama na kojima je popisan sadržaj kutije.
  • Pribavljanje dozvola i carinske dokumentacije – stručnjaci firme Beocontrol će za Vas izvaditi sve neophodne dozvole za selidbe kućnih ljubimaca, izvoz knjiga, umetničkih slika i stilskog nameštaja, ako i sve carinske procedure koje prate međunarodne selidbe.
  • Prevoz stvari adekvatnim vozilima – Transport stvari obavićemo u dogovoru sa Vama željenim transportnim sredstvom drumskim, železničkim, vodenim ili avio transportom.
  • Osiguranje stvari i praćenje transporta – Vaše stvari u transportu biće osigurane kod renomiranih osiguravajućih kuća sa kojima naša kompanija ima ugovore, a njihov prevoz moći ćete u svakom trenutku da pratite preko interneta putem GPS-a.
  • Demontaža i raspakivanje stvari – Na novoj adresi Vaše stvari će biti istovarene i raspoređene prema unapred preciziranom planu, a ceo proces međunarodne selidbe firma Beocontrol obaviće uz konstantno savetovanje sa Vama.
  • Skladištenje viška nameštaja – nameštaja kog ne želite da se odreknete, možete čuvati u nekom od naših savremeno opremljenih skladišta. Vaše stvari ili umetnička dela biće bezbedne i zapakovane i skladištene tako da na njima neće biti nikakvih tragova vremena ni ukoliko ih ponovo uzmete za nekoliko godina.

 


Za sve dodatne informacije, pozovite +381 66/114 007 ili posaljite upit na: info@beocontrol.com

Kompanija Beocontrol će ceo postupak međunarodne selidbe profesionalno i efikasno sprovesti umesto Vas.Za inostrane klijente,molimo Vas, posetite nas medjunarodni sajt za selidbe – Mooving Serbia. ili pogledajte nase ostale usluge klikom na selidbe-beocontrol.rs/usluge.