Selidbe Amerika

selidbe amerikaIako medjunarodna selidba u Ameriku zahteva ozbiljnu pripremu kako sa strane klijenta tako i sa strane agencije usled velike administracije i udaljenosti, ovo je  jedna od najčešćih međunarodnih selidbi koje agencija Beocontrol obavlja. Zahvaljujući dobroj logistici i poznavanju stranih procedura pri selidbi, kao i razgranatoj mreži partnera omogućili smo našim klijentima da ova usluga postane povolja i dostupna svima koji se sele u Ameriku ili iz nje.

 

Sa mrežom partnera u Sjedinjenim Američkim Državama i svim zemljama Latinske Amerike brzo, efikano i ekonomično organizujemo kako medjunarodne selidbe stambenog prostora tako i medjunarodne selidbe poslovnog prostora svih vrsta u oba smera – iz Srbije u Ameriku i iz Amerike u Srbiju.

Tu smo i za sve dodatne usluge:

Za sve stvari za koje je dogovorena međunarodna selidba iz Amerike do svih delova sveta, umesto Vas ćemo pribaviti sve neophodne dozvole koje se zahtevaju i obaviti celokupnu carinsku proceduru.

Rezultat dobre saradnje sa kolegama u Americi su konkurentne cene prevoza i ugovori koji garantuju kvalitet.

U zavisnosti od potreba klijenta, nudimo ili samo uslugu transporta ili uslugu po sistemu „ključ u ruke“, koja podrazumeva pakovanje/raspakivanje, demontažu/montažu nameštaja, transport i raspoređivanje i uređivanje novog prostora po želji klijenta.

Ukoliko imate višak nameštaja, na raspolaganju Vam je preko 1,000 m2 magacinskog prostora kompanije Beocontrol u Evropi, kao i mogućnost pronalaženja kvalitetnog i adekvatnog magacinskog prostora u Americi.

Svaki korak međunarodne selidbe organizujemo u vreme koje klijentu najviše odgovara i pri tom nudimo punu diskreciju.

Pored usluge međunarodne selidbe, svim našim klijentima smo u poziciji da ponudimo najpovoljniji transport robe u Ameriku.