Međunarodne selidbe

medjunarodne-selidbeSelidbe inostranstvo

Gotovo svako životno doba nosi razlog za selidbu, a vrlo često su to selidbe u drugu državu. Međunarodne selidbe su naročito zahtevne jer zahtevaju pribavljanje dozvola i potvrda za uvoz i posedovanje svih stvari, a naročito specijalnih tereta i skupih antikviteta.

Pribavljanje ovih dozvola i carinske dokumentacija vrlo često utiču na trajanje međunarodne selidbe, pa je zbog uštede vremena i novca gotovo uvek isplativije angažovati pomoć agencije prilikom selidbe u inostranstvo.

Međunarodne selidbeMeđunarodne selidbe

 

Svojim klijentima nudimo dve vrste usluga kada su u pitanju međunarodne selidbe tj. selidbe u inostranstvo:

Kompanija Beocontrol će ceo postupak međunarodne selidbe profesionalno i efikasno sprovesti umesto Vas.

Ukoliko želite da sami spakujete i pripremite svoj nameštaj za transport, tim kompanije Beocontrol će Vaše stvari utovariti, prevesti i istovariti na željenoj adresi u najkraćem mogućem roku.

Šta podrazumeva međunarodna selidba po sistemu ’’ključ u ruke’’?

  • Pakovanje i zaštita – ukoliko se odlučite za ovaj vid međunarodne selidbe tim pakera će profesionalno demontirati Vaš nameštaj, zaštititi ga i pripremiti za transport, a Vaše stvari i pokućstvo zapakovati u zapečaćene kutije koje su jasno obeležene nalepnicama na kojima je popisan sadržaj kutije.
  • Pribavljanje dozvola i carinske dokumentacije – stručnjaci firme Beocontrol će za Vas izvaditi sve neophodne dozvole za selidbe kućnih ljubimaca, izvoz knjiga, umetničkih slika i stilskog nameštaja, ako i sve carinske procedure koje prate međunarodne selidbe.
  • Prevoz stvari adekvatnim vozilima – Transport stvari obavićemo u dogovoru sa Vama željenim transportnim sredstvom drumskim, železničkim, vodenim ili avio transportom.
  • Osiguranje stvari i praćenje transporta – Vaše stvari u transportu biće osigurane kod renomiranih osiguravajućih kuća sa kojima naša kompanija ima ugovore, a njihov prevoz moći ćete u svakom trenutku da pratite preko interneta putem GPS-a.
  • Demontaža i raspakivanje stvari – Na novoj adresi Vaše stvari će biti istovarene i raspoređene prema unapred preciziranom planu, a ceo proces međunarodne selidbe firma Beocontrol obaviće uz konstantno savetovanje sa Vama.
  • Skladištenje viška nameštaja – nameštaja kog ne želite da se odreknete, možete čuvati u nekom od naših savremeno opremljenih skladišta. Vaše stvari ili umetnička dela biće bezbedne i zapakovane i skladištene tako da na njima neće biti nikakvih tragova vremena ni ukoliko ih ponovo uzmete za nekoliko godina.

Takođe, organizujemo inostrane selidbe kućnih ljubimaca, tako da ćete tokom selidbe moći biti sigurni da je Vaš ljubimac u sigurnim rukama.

Firma Beocontrol svojim klijentima izdaje i garanciju u vidu ugovora da će posao biti obavljen prema dogovoru, kao i da će klijent biti obeštećen u slučaju nastanka štete.

Ukoliko želite da nam poverite da organizujemo Vašu selidbu u inostranstvo, nakon popunjavanja upitnika sa desne strane ekrana, agenti firme Beocontrol sačiniće ponudu samo za Vas. Biće nam čast da svoje stvari i obaveze poverite firmi Beocontrol.